Nieuw deze week op jouw TV

Nieuw deze week op jouw favoriete streamingdienst week 44

In Nieuwdezeweek zetten we de laatste releases van de verschillende streamingdiensten onder elkaar. Dit doen we samen met Nieuwedezeweek.nl.

Netflix

Guillermo Vilas: Settling the Score

Een Argentijnse journalist wil bewijzen dat zijn landgenoot, tennisser Guillermo Vilas, in de jaren 70 ten onrechte de nummer 1-plek op de wereldranglijst is ontzegd.

→ Trailer Guillermo Vilas: Settling the Score bekijken

Bronx

Een eerlijke smeris die doelwit is van zowel corrupte politieagenten als strijdende bendes in Marseille, moet zijn team beschermen door het heft in eigen handen te nemen.

→ Trailer Bronx bekijken

Suburra (S03)

In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.

→ Trailer Suburra bekijken

Amazon Prime Video

Truth Seekers

Met Nick Frost in de hoofdrol als Gus en Simon Pegg als Dave, is Truth Seekers een komedie-dramaserie over een team van paranormale onderzoekers die samenwerken om spoken waar te nemen in het Verenigd Koninkrijk. Ze willen de spoken opsporen, filmen en dan delen ze hun avonturen op een online kanaal waar iedereen naar kan kijken. Ze bezoeken spokende kerken, bekijken ondergrondse bunkers en houden verlaten ziekenhuizen in de gaten met hun zelfgemaakte apparaten om geesten op te sporen. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden steeds frequenter, angstaanjagender en zelf dodelijker naarmate ze een samenwerking beginnen te ontmaskeren die Armageddon (het einde ter tijden) voor het hele menselijk ras kan betekenen. Andere sterren uit de serie zijn Samson Kayo, Malcolm McDowell, Emma D’Arcy en Susan Wokoma.

→ Trailer Truth Seekers bekijken

Film1

The Clovehitch Killer

Tyler is een plichtsgetrouwe zoon van zijn vader Don, die zelf hoog aanzien kent in de gemeenschap. Meer dan tien jaar geleden was er in hun dorp opschudding wanneer vrouwen vermoord werden en de dader is nooit is gepakt.

→ Trailer The Clovehitch Killer bekijken

Videoland

The Disappearance of Maura Murray (S01)

In 2004 verdween leerling-verpleegkundige Maura Murray op onverklaarbare wijze. Het is een van de meest raadselachtige mysteries van het internettijdperk. Haar zaak is eindeloos onderzocht, maar de vraag blijft: heeft ze er zelf voor gekozen om te verdwijnen, of was ze het slachtoffer van moord? Journaliste Maggie Freleng duikt in de zaak en spreekt familie en vrienden van Maura, in een poging het mysterie eindelijk op te lossen.

→ Trailer The Disappearance of Maura Murray bekijken

Ziggo

La Odisea de los Giles

Voormalig voetballer Fermín Pelassi en zijn vrouw Lidia besluiten hun droom waar te maken door samen met dorpsgenoten een bedrijf op poten te zetten. Ze verzamelen het geld wat ze daarvoor nodig hebben en vertrouwen het bedrag toe aan de lokale bank. Maar even later verdwijnt de corrupte bankmanager met al hun geld, vlak voor de beruchte Corralito. De vrienden bundelen hun krachten om terug te krijgen wat hen toebehoort en bedenken een wraakplan.

→ Trailer La Odisea de los Giles bekijken

Spotify

All That You Can’t Leave Behind (20th Anniversary Edition / Super Deluxe / Remastered 2020) – U2

→ All That You Can’t Leave Behind (20th Anniversary Edition / Super Deluxe / Remastered 2020) – U2 beluisteren

Positions – Ariana Grande

→ Positions – Ariana Grande beluisteren

Kobo

Man man man, het boek

Na de prijswinnende podcast nu: Man, man, man – het boek. Over alles waar mannen zich mee bezighouden.

In Man man man, het boek vertellen Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström – bekend van de podcast Man man man – je alles wat je altijd al wilde weten over mannen maar nooit durfde vragen. Net zoals de podcast bevat dit boek openhartige gesprekken over mannelijkheid. Het biedt een kwetsbare en grappige inkijk in hoe De Moderne Man zichzelf tegenwoordig ziet, en hoe ‘mannelijk’ hij denkt over een hele reeks aan onderwerpen. Daarnaast bevat het boek enkele langere persoonlijke verhalen, waarin de auteurs ‘geen gêne hebben om over emoties te praten of te tonen wie ze echt zijn’. Man man man is met maandelijks meer dan een half miljoen streams een van de meest beluisterde podcasts in Nederland. De theatervoorstellingen die voortkwamen uit de podcast lokten duizenden mensen naar de zalen. Man man man, het boek is de volgende stap in hun succesverhaal.

‘Dit is een fenomeen, het is niet anders te omschrijven!’ Eva Jinek

Hun onderlinge gesprekken, steeds over een ander thema, zitten vol bijzondere momenten. De sleutel naar het succes is hun openhartigheid.’ De Volkskrant

→ Trailer Man man man, het boek bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week . Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.