The OA

Dit kijken en luisteren we deze week. Week 12

Weer een verse lijst met nieuwe titels op je favoriete streamingdienst.

Netflix

The Dirt

Deze verfilming van de expliciete autobiografie van Mötley Crüe geeft een beeld van de beste en slechtste dagen van de beroemde heavymetalband.

→ Trailer The Dirt bekijken

The OA (S02)

Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie.

→ Trailer The OA bekijken

Filmposter The OA

Historia de un Crimen: Colosio

In 1994 moet de stervende weduwe van de vermoorde Mexicaanse presidentskandidaat Luis Donaldo Colosio uitzoeken wie de moord op haar man heeft gepleegd. Waargebeurd.

→ Trailer Historia de un Crimen: Colosio bekijken

Film1

Deadpool 2

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, gaat Wade, een misvormde cafetaria-kok, op zoek naar zijn levenslust. Hij gaat de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden.

→ Trailer Deadpool 2 bekijken

Videoland

Ex on the Beach UK (S09)

Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. De exen komen namelijk één voor één terug…

→ Trailer Ex on the Beach UK bekijken

Ziggo

Billions (S04E01)

Paul Giamatti en Damian Lewis schitteren in de serie Billions, een gedurfd drama dat de winsten en de gevaren van het achtervolgen van de Amerikaanse droom onderzoekt.

→ Trailer Billions bekijken

Filmposter Billions

Pathé Thuis

Widows

Vier vrouwen, die niets met elkaar gemeen hebben behalve de schulden van hun overleden echtgenoten, besluiten het lot in eigen handen te nemen om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden.

→ Trailer Widows bekijken

Spotify

The Healing Game (Deluxe Edition) – Van Morrison

→ The Healing Game (Deluxe Edition) – Van Morrison beluisteren

CD Van Morrison

bublé! (Original Soundtrack from his NBC TV Special) – Michael Bublé

→ bublé! (Original Soundtrack from his NBC TV Special) – Michael Bublé beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.