Hellboy 2

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 15

Het is weer weeeeeekkkkeeeennnnndddd….!!!

Netflix

Huge in France

Comedian Gad Elmaleh verhuist naar LA om het contact met zijn zoon te herstellen. Hij moet wennen aan een leven zonder voordelen die hij als beroemdheid in Frankrijk had.

→ Trailer Huge in France bekijken

Special

Een homo met een milde hersenverlamming besluit als slachtoffer van een ongeluk om zich een andere identiteit aan te meten en eindelijk zelf zijn leven te bepalen.

→ Trailer Special bekijken

Nieuw Deze Week posters

You vs Wild

In deze interactieve serie neem jij belangrijke beslissingen om Bear Grylls te helpen overleven en missies te volbrengen in de meest onherbergzame gebieden op aarde.

→ Trailer You vs Wild bekijken

Film1

Mission: Impossible – Fallout

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team racen tegen de klok. Tijdens hun avontuur dreigt er gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Ook wordt Hunt gekweld door keuzes uit zijn verleden.

→ Trailer Mission: Impossible – Fallout bekijken

Nieuw Deze Week posters

Videoland

Hellboy II: The Golden Army

Het lot van de mensheid hangt aan een zijden draadje wanneer een meedogenloze prins een onstuitbaar leger van wezens optrommelt om ten strijde te trekken tegen de mensenwereld. Aan Hellboy en zijn team van paranormale buitenbeentjes om de machten der duisternis het hoofd te bieden in de ultieme strijd van Goed tegen Kwaad!

→ Trailer Hellboy II: The Golden Army bekijken

Nieuw Deze Week posters

Ziggo

Warrior (S01E01)

Eerste aflevering van de serie. San Francisco, 1878. Ah Sahm, een Chinese immigrant met bijzondere vaardigheden in de vechtkunst, maakt kennis met de meest genadeloze tong van Chinatown, de Hop Wei. Nadat hij indruk heeft gemaakt op Young Sun, de zoon van de leider van de tong, Father Jun, wordt Ah Sahm gemarkeerd en wordt hij naar het lokale bordeel gebracht. Hier raakt hij bevriend met Ah Toy, een courtisane met connecties.

→ Trailer Warrior bekijken

Nieuw Deze Week posters

Pathé Thuis

Star Trek: First Contact

Het is de 24e eeuw. Kapitein Picard patrouilleert met de Enterprise langs de rand van de Neutral Zone. Wanneer hij een gevecht met de Borg verkeerd uit ziet pakken negeert hij orders en grijpt in. Maar de nagenoeg onverslaanbare Borg neemt de Enterprise over en pakt het plan op om terug in de tijd te reizen en zo de eerste ruimtevaart van de mensheid te voorkomen. Picard en zijn crew zijn vastbesloten dit plan te verijdelen zodat de mens op het juiste moment in de geschiedenis het eerste buitenaardse contact maakt.

→ Trailer Star Trek: First Contact bekijken

Posters van Nieuw Deze Week

Spotify

The Medicine Show – Melissa Etheridge

→ The Medicine Show – Melissa Etheridge beluisteren

Begin Again – Norah Jones

→ Begin Again – Norah Jones beluisteren

Nieuw Deze Week posters

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.