The other woman banner

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 22

Hoewel het heerlijk weer is kunnen we natuurlijk nog gewoon series kijken. In de tuin, aan het strand en zelfs op het terras. We hebben de nieuwste series en films op de diverse streamingplatformen op een rij gezet.

Netflix

When They See Us

Deze serie is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Ava DuVernay en laat zien hoe slecht het Amerikaanse strafrechtsysteem functioneerde in de Central Park Five-zaak.

→ Trailer When They See Us bekijken

How to Sell Drugs Online (Fast) (S01)

Om indruk te maken op zijn ex-vriendin, besluit een nerdy tiener online drugs te verkopen vanuit zijn slaapkamer. En hij wordt een van de grootste dealers van Europa.

→ Trailer How to Sell Drugs Online (Fast) bekijken

How to Sell Drugs Online (Fast)

Jugar Con Fuego (S01)

Drie rijke vrouwen – waaronder een moeder en haar dochter – vallen voor een verleidelijke man in de koffiedriehoek van Colombia.

→ Trailer Jugar Con Fuego bekijken

Film1

BlacKkKlansman

Detective Stallworth weet als eerste Afro-Amerikaanse agent samen met zijn partner Flip Zimmerman te infiltreren in de Ku Klux Klan. Ze dringen binnen tot in de hoogste kringen van de KKK met als doel om hun plannen te dwarsbomen.

→ Trailer BlacKkKlansman bekijken

Videoland

El capo (S01-S03)

Zuid-Amerikaanse misdaadserie over Pedro Pablo, de rijkste en meest gezochte drugshandelaar van Colombia. Zijn vrienden en familie weten niets van zijn dubbelleven, daardoor heeft hij uit handen weten te blijven van de politie, maar is hij ook verstrikt geraakt in een web van leugens. Wanneer zijn geheim uitkomt, begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in te storten.

→ Trailer El capo bekijken

El capo

Ziggo

Game of Thrones: The Last Watch

Een documentaire over het laatste seizoen van Game of Thrones.

→ Trailer Game of Thrones: The Last Watch bekijken

Pathé Thuis

The Other Woman

Emilia krijgt een relatie met haar baas en raakt zwanger. Als ze de baby verliest loopt de relatie niet meer op rolletjes. Ze tracht het te redden door een betere verstandhouding aan te gaan met de nukkige vijfjarige stiefzoon.

→ Trailer The Other Woman bekijken

The Other Woman

Spotify

Blaze Away (Deluxe Version) – Morcheeba

→ Blaze Away (Deluxe Version) – Morcheeba beluisteren

Kobo

14 gemiste oproepen van Cruijff

Michel van Egmond viert dit jaar een jubileum: hij schrijft precies drie decennia lang fulltime over voetbal. In deze verzamelbundel is het beste van zijn werk samengebracht.De unieke reportages in 14 Gemiste Oproepen van Cruijff gaan over ontmoetingen met grote sterren als Willem van Hanegem, Paul Gascoigne en uiteraard Johan Cruijff, maar vertellen ook de bijna vergeten levensverhalen van Árpád Weisz en Lutz Eigendorf en Wout Holverda.

Van Egmond gaat ver voor zijn verhalen. Vaak ook letterlijk. Zijn reportages komen vanuit alle windhoeken van de voetbalwereld. Hij reist naar Tokio voor een ontmoeting met de Japanse fanclub van VVV Venlo, bezoekt Zlatan Ibrahimovic in hartje Parijs en bericht op zijn eigen mild-ironische toon vanuit Peking over een wel heel vreemde persconferentie van Louis van Gaal.

Samengebundeld vormen zijn stukken een labyrint van unieke verhalen over de mooie, ontroerende, potsierlijke, verrassende en soms tragi-komische kant van het voetbal, bezien door het oog van de meest gelezen sportschrijver van dit moment.

→ Trailer 14 gemiste oproepen van Cruijff bekijken

14 gemiste oproepen van Cruijff

De capitano

“Wat moet je doen om zo’n waanzinnige, onvoorwaardelijke liefde waardig te zijn?’Hij is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij “zijn’ club. Nu hij zelf niet meer op het veld staat heeft hij in samenwerking met Paolo Condò zijn verhaal op papier gezet.

De eerste voetbalervaringen op straat, zijn debuut bij AS Roma, alle grote wedstrijden die daarop volgden en zijn emotionele afscheidswedstrijd op 28 mei 2017: alle hoogte- en dieptepunten van zijn carrière komen voorbij. Ook zijn privéleven komt aan bod, van zijn jeugd in een Romeinse volkswijk tot zijn droomhuwelijk met tv-presentatrice Ilary Blasi en de geboorte van hun drie kinderen.

Deze autobiografie geeft de lezer de kans om alle kanten van “Il Capitano’ te leren kennen, en erachter te komen waarom Rome, de AS Roma-fans en zoveel anderen hem voor altijd in hun hart hebben gesloten.

→ Trailer De capitano bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.