Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 7

Nieuwe week, nieuwe kansen. Wij zetten weer een leuk aantal nieuwe series voor je op een rij.

Netflix

Last Vegas

Drie vrienden van in de zestig houden een vrijgezellenfeest in Las Vegas voor hun beste vriend, een playboy, en proberen hun wilde jeugd te doen herleven.

→ Trailer Last Vegas bekijken

Dirty John (S01)

Seizoen 1 van deze serie over waargebeurde misdaden richt zich op John Meehan. Zijn romance met Debra Newell draaide uit op een nachtmerrie. Gebaseerd op de podcast.

→ Trailer Dirty John bekijken

Film Dirty John

Homeland (S07)

Tijdens Carrie Mathison’s verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia.

→ Trailer Homeland bekijken

Film1

Battle Drone

Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Samen met zijn team specialisten levert hij, vaak met tegenzin, diensten als huurling. Wanneer een smokkelopdracht hem naar een afgelegen magazijn brengt, blijkt al snel dat het om een valstrik gaat. Opgejaagd door hightech gevechtsrobotten, moet zijn team alles uit de kast halen om te overleven.

→ Trailer Battle Drone bekijken

Videoland

Temptation Island

Dé ultieme relatietest is terug! Donderdag 14 februari start het 4e seizoen om 9:00 uur met 3 afleveringen en daarna elke donderdag om 9:00 uur een nieuwe aflevering.

→ Trailer Temptation Island bekijken

Serie Temptation Island

Ziggo

The Baytown Outlaws

Nadat Celeste drie maal in haar buik geschoten wordt door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder een greintje ontzag voor wie dan ook. Celeste betaalt hen een vermogen om haar zoontje uit de klauwen van Carlos te redden en om de drugsbaas zelf om te leggen. Na een ongekende uitbarsting van blind geweld slaagt het trio er met meer geluk dan wijsheid in de jongen te redden. Helaas blijkt dat er onverwachte haken en ogen aan de klus zitten…

→ Trailer The Baytown Outlaws bekijken

Pathé Thuis

Gold

Dit avontuurlijke drama met een onherkenbare Matthew McConaughey is haast mooi om waar te zijn. Toch vertelt Gold het waargebeurde verhaal van Kenny Wells, een mislukte zakenman die volledig aan de grond zit. Hij gaat samen met de al even onfortuinlijke geoloog Michael Acosta op zoek naar goud in de nog onontgonnen jungle van Indonesië. Na maanden van tegenspoed stuiten de twee hedendaagse goudzoekers op iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: de grootste goudader ter wereld. Maar hun miraculeuze succesverhaal blijkt al snel een van de grootste schandalen op Wall Street.

→ Trailer Gold bekijken

Film Gold

Spotify

Under The Radar Volume 3 – Robbie Williams

→ Under The Radar Volume 3 – Robbie Williams beluisteren

Pressure Makes Diamonds 1 & 2 – The Year Of The Snake & Pompadour Hippie – Danny Vera

→ Pressure Makes Diamonds 1 & 2 – The Year Of The Snake & Pompadour Hippie – Danny Vera beluisteren

CD Pressure Makes Diamonds

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.