Osmosis

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 13

Het nadeel van een eerste weekend lekker weer dat je moet kiezen tussen het terras, in de tuin werken lekker op de bank een serie kijken. Wanneer het het laatste wordt dan hebben wij een leuke rij nieuwe titels voor je.

Netflix

Osmosis (S01)

In de nabije toekomst koppelt een dating-app vrijgezellen aan hun zielsverwant door data uit hun hersenen te verzamelen. Maar decodering van ware liefde heeft zijn prijs.

→ Trailer Osmosis bekijken

The Highwaymen

Het nooit eerder vertelde verhaal over de detectives die Bonnie en Clyde ten val brachten, komt tot leven in dit misdaaddrama met Woody Harrelson en Kevin Costner.

→ Trailer The Highwaymen bekijken

The Legend of Cocaine Island

Na een broodjeaapverhaal over een plunjezak met cocaïne begraven op een Caraïbisch eiland gaan enkele buitenbeentjes hiernaar op zoek in deze komische documentaire.

→ Trailer The Legend of Cocaine Island bekijken

The Legend of Cocaine Island

Film1

Ghostland

Een moeder van twee kinderen erft het huis van een tante. Ze gaat naar het huis en brengt er de nacht door. Gedurende de nacht krijgt ze te maken met moorddadige indringers en vecht ze voor de levens van haar dochters. Zestien jaar later komen de twee zussen, die inmiddels volwassen zijn, opnieuw samen in het huis. Al snel ontstaat er een vreemde situatie.

→ Trailer Ghostland bekijken

Videoland

Iedereen Had Het Erover (S01E1+E2)

Programma waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

→ Trailer Iedereen Had Het Erover bekijken

Iedereen Had Het Erover

Ziggo

Deadly Class

Marcus wordt gerekruteerd voor een academie waar ‘s werelds grootste misdaadfamilies hun volgende generaties naar toe sturen. Hij worstelt met het meedogenloze curriculum, wrede sociale kliekjes en zijn eigen onzekerheden van de pubertijd.

→ Trailer Deadly Class bekijken

Pathé Thuis

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Gellert Grindelwald is ontsnapt en is medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore.

→ Trailer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald bekijken

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Spotify

You’re The Man – Marvin Gaye

→ You’re The Man – Marvin Gaye beluisteren

You're The Man - Marvin Gaye

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.