Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 9

Jammer dat het mooie weer precies voor het weekend het land heeft verlaten. Dan zit er niets anders op dan na de voetbal er een lekkere serie tegen aan te gooien.

Netflix

Overspel (S01-S03)

Een ambitieuze fotografe begint een vurige affaire met een man naar wiens familie een onderzoek loopt dat wordt geleid door haar echtgenoot, die openbaar aanklager is.

→ Trailer Overspel bekijken

Leal, solo hay una forma de vivir

Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.

→ Trailer Leal, solo hay una forma de vivir bekijken

Filmposter Leal, solo hay una forma de vivir

Jack The Giant Slayer

De jonge, arme boerenknecht Jack opent onbewust een poort tussen de mensenwereld en een angstaanjagend ras van reuzen. Eeuwen geleden werden de reuzen na een bloedige strijd met de mensen verslagen en verbannen naar een koninkrijk hoog in de lucht. Maar wanneer Jack per ongeluk een gigantische bonenstaak laat groeien, komt zijn geliefde Prinses Isabelle terecht in de klauwen van de bloeddorstige reuzen. Met de hulp van de opperbevelhebber van de koning krijgt de dappere jongen de kans om haar te redden en zelf een legende te worden.

→ Trailer Jack The Giant Slayer bekijken

Film1

The Trip to Spain

Na ‘The Trip to Italy’ brengen de humor en eetlust van Steve Coogan en Rob Brydon hen naar de meest pittoreske Spaanse restaurants. Ze discussiëren over beroemdheden en maken gekscherende grappen als ze genieten van paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen over roem en vriendschap zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn.

→ Trailer The Trip to Spain bekijken

Videoland

Black Market

In zijn meest persoonlijke project tot nu toe, begeeft Michael K. Williams zich in de gevaarlijke wereld van illegale handel.

→ Trailer Black Market bekijken

Filmposter Black Market

Ziggo

O.G.

Een veroordeelde moordenaar die 24 jaar achter de tralies heeft gezeten, ziet zijn vrijlating bedreigd vanwege zijn poging een brutale jonge medegevangene te helpen. Jeffrey Wright schittert in dit sterk realistische drama dat het regiedebuut is van documentairemaker Madeleine Sackler. Medespelers Theothus Carter en William Fichtner. Geregisseerd door Madeleine Sackler; scenario door Stephen Belber.

→ Trailer O.G. bekijken

Pathé Thuis

De Dirigent

Antonia Brico is als kind met haar ouders geëmigreerd naar Amerika. Ze droomt ervan om dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen want in die tijd zijn er geen vrouwelijke dirigenten.

→ Trailer De Dirigent bekijken

Filmposter De Dirigent

Spotify

Shine A Light – Bryan Adams

→ Shine A Light – Bryan Adams beluisteren

Live in Paris 1985 – Kid Creole And The Coconuts

→ Live in Paris 1985 – Kid Creole And The Coconuts beluisteren

CD Kid Creole And The Coconuts

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.