Wat kijken we deze week

Wat kijken we deze week? Week 6

Lekker het is weer weekend. In dit artikel weer een verse lijst van nieuw titels op de diverse streamingdiensten.

Netflix

High Flying Bird

Als een NBA-lock-out zijn cliënt, een rookie, buitenspel zet, smeedt een sportagent een plan om hun carrière te redden en de machtsstructuur van de bond te ontwrichten.

→ Trailer High Flying Bird bekijken

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Dit onderzoek duikt dieper in de mysterieuze moord op soullegende Sam Cooke, wiens dood een van de belangrijkste stemmen van de burgerrechtenbeweging tot zwijgen bracht.

→ Trailer ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke bekijken

Film ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Vivir Sin Permiso

Als een Galicische schipper en drugsbaron die heimelijk lijdt aan de ziekte van Alzheimer met pensioen gaat, smeedt zijn rechterhand een plan om het imperium te stelen.

→ Trailer Vivir Sin Permiso bekijken

Film1

The World’s End

Twintig jaar na een voortijdig gestopte kroegentocht, waagt een groep oude vrienden een poging om alsnog de laatste pub The World’s End te bereiken. In de tussentijd is iedereen echter een andere kant op gegaan met zijn leven waardoor de mannen andere prioriteiten hebben. Als dan ook nog blijkt dat de toekomst van de mensheid in gevaar is, gaat de avond een heel andere kant op dan verwacht. Na ‘Shaun of the Dead’ en ‘Hot Fuzz’ vormt deze waanzinnige komedie het sluitstuk van de Cornetto-trilogie van regisseur Edgar Wright en hoofdrolspelers Simon Pegg en Nick Frost.

→ Trailer The World’s End bekijken

Videoland

February

De beeldschone Joan maakt een bloederige en vastberaden tocht door een bevroren landschap richting een prestigieuze school voor meisjes. Intussen zijn Rose en Kat gestrand bij deze school, nadat hun ouders op mysterieuze wijze hebben nagelaten hen op te halen voor de wintervakantie. Naarmate Joan dichterbij geraakt, wordt Kat geteisterd door angstaanjagende visioenen, terwijl Rose toekijkt hoe ze bezeten raakt door een kwaadaardige kracht.

→ Trailer February bekijken

Film February

Ziggo

Scandal (S01-S05)

Olivia Pope, ex-media-adviseur van de Amerikaanse president, is een gerespecteerde pr-goeroe die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Olivia hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, zowel professioneel als privé, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal achter zich te kunnen laten. Langzaam wordt duidelijk dat haar disfunctionele werknemers, die de problemen van anderen zo goed kunnen oplossen, niet helemaal weten wat ze met hun eigen problemen aanmoeten.

→ Trailer Scandal bekijken

Serie Scandal

Pathé Thuis

A Simple Favor

Stephanie is moeder en vlogger. Haar beste vriendin, Emily, vraagt haar om haar zoontje Nicky mee te nemen uit school. Stephanie vangt wel vaker de beide jongetjes op als de succesvolle Emily voor haar werk van huis is. Maar deze keer komt Emily haar zoontje niet ophalen en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie probeert de waarheid te achterhalen van de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily uit hun kleine stadje. Ze wordt hierbij bijgestaan door Emily’s echtgenoot Sean.

→ Trailer A Simple Favor bekijken

Spotify

Agenda – Pet Shop Boys

→ Agenda – Pet Shop Boys beluisteren

Here’s The 101 On How To Disappear – Dakota

→ Here’s The 101 On How To Disappear – Dakota beluisteren

Dakota

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.