Designated survivor

Dit kijken en luisteren we deze week. Week 35

We hebben weer een heerlijk weekend en een lekkere week voor de boeg. Aan de slag op school en het werk. In de avond kunnen we dan lekker ontspannen met een fijne serie of film. In dit artikel geven we je weer een aantal suggesties voor nieuwe content op je favoriete streamingdienst.

Netflix

Designated Survivor: 60 Days

Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

→ Trailer Designated Survivor: 60 Days bekijken

Droppin’ Cash: Los Angeles (S02)

Deze Complex-serie volgt het geldspoor van muzikanten, sporters en influencers in LA, die hun geld met bakken tegelijk uitgeven aan de geneugten des levens.

→ Trailer Droppin’ Cash: Los Angeles bekijken

Droppin’ Cash: Los Angeles

Dave Chappelle: Sticks & Stones

Dave Chappelle geeft zijn onverbloemde mening over de wapencultuur, de opiatencrisis en de vele celebrityschandalen in deze rebelse stand-upspecial opgenomen in Atlanta.

→ Trailer Dave Chappelle: Sticks & Stones bekijken

Videoland

Catacombe

Profvoetballer Jermaine Slagter vecht om uit de handen te blijven van Chinese matchfixers. Wanneer zijn hardnekkige gokverslaving hem verder in het nauw drijft, dreigt zijn leven hem door de vingers te glippen.

→ Trailer Catacombe bekijken

Ziggo 

Ballers (S05E01)

Voormalig sterspeler Spencer Strasmore heeft te kampen met het overlijden van een goede vriend en oud-ploeggenoot. Hij wil er alles aan doen om zijn cariere opnieuw vorm te geven, nu zijn dagen als footballer geteld zijn. Zijn nieuwe werkgever bij een financiele firma, Joe voert de druk flink op en eist dat Spencer meer probeert te verdienen aan zijn vriendschappen. Ondertussen gaat Charles met tegenzin op banenjacht. De getalenteerde Ricky moet zijn trots inslikken om een nieuw thuis te vinden. Vernon benadert Spencer om hem te helpen nu zijn cariere in een stroomversnellig terecht is gekomen.

→ Trailer Ballers bekijken

Ballers

Pathé Thuis

Dragged Across Concrete

Twee politiemannen, een ervaren agent en zijn jongere, wispelturige partner, worden geschorst wanneer er videobeelden van de twee opduiken waarop hun onconventionele werkwijze te zien is. Krap bij kas en zonder opties ziet het tweetal geen andere uitweg dan zich in de criminele onderwereld te storten.

→ Trailer Dragged Across Concrete bekijken

Spotify

The Best Of Armin Only (Live from the Johan Cruijff ArenA) [Highlights] – Armin van Buuren

→ The Best Of Armin Only (Live from the Johan Cruijff ArenA – Amsterdam, The Netherlands) [Highlights] – Armin van Buuren beluisteren

The Best Of Armin Only

Hardwell presents Revealed Vol. 10 – Hardwell

→ Hardwell presents Revealed Vol. 10 – Hardwell beluisteren

Kobo

Millennium 6 – Zij die moet sterven

Onderdeel van de serie MillenniumLisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus… Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist, die vastloopt in een artikel over Rusissche troll factories, wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie de onbekende dode is?Lisbeth Salander bevindt zich op dat moment in Moskou. Ze heeft haar uiterlijk aangepast en heeft besloten om nooit meer de prooi te zijn, maar de jager. Op een feest in een restaurant waarvan de eigenaar ook het brein achter een aantal troll factories is, wil ze eens en voor altijd met haar zus Camilla afrekenen…

→ Trailer Millennium 6 – Zij die moet sterven bekijken

Millennium 6

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.