Terminal movie

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 18

Met deze fijne nieuwe titels kom je de werkweek wel door.

Netflix

Historia de un Crimen: Colmenares (S01)

Na een halloweenfeest wordt student Luis Andrés Colmenares dood aangetroffen. Was het een ongeluk of moord? Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

→ Trailer Historia de un Crimen: Colmenares bekijken

Undercover (S01)

Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.

→ Trailer Undercover bekijken

Serie Undercover

Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward

In deze stand-upspecial bepaalt Anthony Jeselnik zelf de grenzen van zijn humor. Hij schept er genoegen in om weg te komen met dingen die anderen niet kunnen zeggen.

→ Trailer Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward bekijken

Film1

Goodbye Christopher Robin

Het verhaal volgt de relatie tussen A.A. Milne en z’n zoon Robin, de inspiratiebron voor het personage Christopher Robin uit de Winnie the Pooh-verhalen. Samen met zijn moeder Daphne en zijn oppas Olive wordt de familie meegesleurd in het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen hoop en troost naar Engeland na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Maar met alle ogen gericht op Christopher, wat zal dit voor het gezin betekenen?

→ Trailer Goodbye Christopher Robin bekijken

Videoland

Brawl in Cell Block 99

Als oud-bokser Bradley zijn baan verliest, terwijl zijn huwelijk op instorten staat, gaat hij als drugskoerier aan de slag. Hij wil het tij keren en ervoor zorgen dat het zijn vrouw Lauren aan niets ontbreekt, maar dan belandt hij na een hevig vuurgevecht in de gevangenis. Daar moet hij een aantal onmogelijke beslissingen nemen om alles wat hem dierbaar is te beschermen. Bradley wordt in het nauw gedreven en zoekt zijn toevlucht tot nog bruter geweld op weg naar het allergevaarlijkste deel van de gevangenis: Cell Block 99.

→ Trailer Brawl in Cell Block 99 bekijken

Ziggo

The Magnificent Seven

Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue. De wanhopige inwoners huren zeven ongewone en gewelddadige mannen in om hen te beschermen, maar Bogue is niet bereid zo maar op te geven.

→ Trailer The Magnificent Seven bekijken

The Magnificent Seven

Pathé Thuis

Terminal

Een anonieme metropool van neon, bloed en regen. Twee huurmoordenaars met een lugubere missie. Een leraar met een terminale ziekte. Een serveerster met een bizar dubbelleven. Een enigmatische concierge. En een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op wraak zint. Bloedige, brutale wraak.

→ Trailer Terminal bekijken

Film Terminal

Spotify

A State Of Trance 2019 (Mixed By Armin van Buuren) – Armin van Buuren

→ A State Of Trance 2019 (Mixed By Armin van Buuren) – Armin van Buuren beluisteren

Kobo

Crimineel Utrecht

Hans van Zon en ‘Oude Nol’, Bertus Kwarten en Henk Rommy, de ‘Utrechtse Seksbaron’ en Bertie Cirkel. Deze landelijk bekende personen hebben allemaal een ding gemeen: allen waren ze voor korte of langere tijd actief in het criminele landschap van de regio Utrecht. In Crimineel Utrecht komt de schimmige misdaadwereld in en om Utrecht aan bod. Naast de misdaden van moordenaars worden ook minder bekende criminelen, oplichters, asociale inwoners en bajesklanten uitgebreid beschreven.

Ook wordt aandacht besteed aan de prostitutie, de motorbendes, de drugshandel en de witwaspraktijken. Tijdens hun onderzoek wisten de auteurs veel nieuwe details te achterhalen. Ze doken in stadsarchieven, lazen jaargangen oude kranten en plozen rechtbankverslagen na. Ze legden contact met nabestaanden, advocaten en politiemensen, journalisten en ook met een aantal criminelen.

Bovendien bezochten ze de belangrijke ‘plaatsen delict’ en vele rechtbankzittingen. Daniel M. van Doorn (1986) en Evert van der Zouw (1976) verzamelen alle beschikbare informatie over de misdaad in Nederland en over de Domstad in het bijzonder. Voor Crimineel Utrecht bundelden zij hun kennis en hun collecties.

→ Trailer Crimineel Utrecht bekijken

E-boek Crimineel Utrecht

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Elke maandag brengen onze collega’s van IGN een podcast volledig in Game of Thrones-thema: Confessions for the Throne. Voor alle details over deze podcast kun je hier terecht!

IGN podcast - Confessions for the Throne

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.