Dead man down

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 11

Het is weeeeekeeeeeenndddd

Netflix

Triple Frontier

De loyaliteit van vijf oud-commando’s wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.

→ Trailer Triple Frontier bekijken

Arrested Development (S05)

Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een “arrested development”.

→ Trailer Arrested Development bekijken

Film Arrested Development

The Disappearance of Madeleine McCann

Het verdriet van een echtpaar over hun dochters verdwijning wordt vergroot door een hysterische media en een agent die onterecht denkt dat ze er iets mee te maken hebben.

→ Trailer The Disappearance of Madeleine McCann bekijken

Film1

Isle of Dogs

Atari gaat op zoek naar zijn huisdier Spots en komt er in aanraking met een meute onder leiding van Rex. Samen ondernemen ze een epische reis die de toekomst van het hele gebied zal bepalen.

→ Trailer Isle of Dogs bekijken

Videoland

Dead Man Down

Wanneer de vrouw en dochter van Victor vermoord worden, heeft hij nog maar één missie in zijn leven: wraak. Als hij in aanraking komt met zijn overbuurvrouw Beatrice, die zint op wraak op degene die haar ooit heeft aangereden, slaan de twee de handen ineen om zich op de daders te wreken…

→ Trailer Dead Man Down bekijken

Film Dead Man Down

Ziggo

Vampierzusjes 3: Reis naar Transsylvanië

De vreugde bij de vampierenzusjes Silvania en Dakaria kan nauwelijks groter zijn, want ze hebben er recent een schattig klein half-vampierbroertje, genaamd Franz, bijgekregen. Maar het familiegeluk wordt plotseling verstoord als ze op de eerste verjaardag van Franz te horen krijgen dat de nare vampierskoningin Antanasia op zoek is naar nageslacht, omdat ze wanhopig op zoek is naar een opvolger. En nu denkt ze aan Franz als opvolger.

→ Trailer Vampierzusjes 3: Reis naar Transsylvanië bekijken

Pathé Thuis

Billionaire Boys Club

Begin jaren ’80. Joe Hunt richt samen met Dean Karny de Billionaire Boys Club op; een vereniging die zich bezig houdt met beleggingsfraude. Na verloop van tijd denken de twee mannen een goudmijn te hebben gevonden wanneer ze in zee gaan met zakenman Ron Levin. Die blijkt echter op zijn beurt ook een oplichter te zijn en zet de Boys voor zo’n 4 miljoen dollar af. De zwendelarij schiet bij Hunt in het verkeerde keelgat. Koelbloedige wraak staat vervolgens bovenaan zijn lijst…

→ Trailer Billionaire Boys Club bekijken

Spotify

Motel – Thomas Acda, – David Middelhoff

→ Motel – Thomas Acda, – David Middelhoff beluisteren

Singing to Strangers – Jack Savoretti

→ Singing to Strangers – Jack Savoretti beluisteren

CD Singing to Strangers - Jack Savoretti

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.