Lone Ranger

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 51

Een witte kerst kunnen we wel vergeten. Dan maar de bank op en een paar leuke nieuwe series bekijken. We hebben weer een lijst voor je.

Netflix

Bird Box

Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen.

→ Trailer Bird Box bekijken

The Lone Ranger

Dit spannende verhaal gaat over twee merkwaardige helden die hun hilarische onenigheden moeten overwinnen en moeten samenwerken om de strijd tegen hebzucht te winnen.

→ Trailer The Lone Ranger bekijken

Filmposter The Lone Ranger

Mona Lisa Smile

In 1953 worden de vrouwen van Wellesley College beoordeeld op met wie ze trouwen. Tot de komst van een docente die een einde dreigt te maken aan de status quo.

→ Trailer Mona Lisa Smile bekijken

Film1

The Rider

Een rodeo wordt een jonge cowboy bijna fataal. Terwijl hij revalideert en bij zijn vader woont, zoekt hij naar een nieuwe identiteit. Wat betekent het een man in het hart van Amerika te zijn?

→ Trailer The Rider bekijken

Videoland

Brimstone

De negentiende eeuw. Liz is een jonge vrouw die een gelukkig leven leidt, totdat een duivelse priester in het dorp verschijnt en alles wat Liz lief heeft probeert te verwoesten. Maar Liz is een doorzetter, geen slachtoffer. Een krachtige vrouw die terugvecht voor een beter leven waar zij en haar dochter recht op hebben.

→ Trailer Brimstone bekijken

Filmposter van Brimstone

Ziggo

Of Kings and Prophets (S01)

Een episch bijbels saga over geloof, ambitie en verraad zoals verteld door de gevechtsmoede koning Saul, de machtige en wraakzuchtige profeet, Samuel en de vindingrijke jonge herder David, op ramkoers met het lot.

→ Trailer Of Kings and Prophets bekijken

Pathé Thuis

American History X

Een neonazi komt in de gevangenis voor moord. Als hij eruitkomt heeft hij zijn leven gebeterd. Maar kan hij voorkomen dat zijn jongere broer in zijn voetsporen treedt?

→ Trailer American History X bekijken

Filmposter van American History X

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.