What IF Netflix header image

Dit kijken en luisteren we deze week! Week 21

Een week waarin het weer beter gaat worden en er weer een heleboel nieuwe series op je favoriete streamingdienst staan te wachten.

Netflix

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience

The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.

→ Trailer The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience bekijken

WHAT / IF

In deze duistere thrillerserie gaat een berooid, pasgetrouwd stel in op een lucratief, maar moreel twijfelachtig aanbod van een mysterieuze, vrouwelijke weldoener.

→ Trailer WHAT / IF bekijken

Posters van de NDW-content

Alta Mar (S01)

Mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip dat in de jaren 40 van Spanje naar Rio de Janeiro vaart, brengen geheimen aan het licht rond twee samen reizende zussen.

→ Trailer Alta Mar bekijken

Film1

Contraband

Als zijn schoonbroer problemen krijgt met een drugsbaas, pakt huisvader Chris Farraday zijn oude smokkelpraktijken weer op om de schuld af te betalen.

→ Trailer Contraband bekijken

Posters van de NDW-content

Videoland

NCIS: Los Angeles (S09)

Het Office of Special Projects (OSP) is een elite-eenheid die gebruikmaakt van geavanceerde bewakingstechnieken en harde actie om criminelen aan te houden die de nationale veiligheid in gevaar brengen. Special agent “G” Callen kan elke identiteit aannemen wanneer hij een criminele organisatie infiltreert en is de topspeurder van de eenheid. Hij werkt samen met partner Sam Hanna, een harde ex-Navy-SEAL en een team van ervaren specialisten zoals forensisch expert Kensi Blye en operationeel manager Hetty Lange.

→ Trailer NCIS: Los Angeles bekijken

Posters van de NDW-content

Ziggo

Deep State (S02)

Wat gebeurt er als een MI6-agent denkt dat hij met pensioen is, maar plotseling teruggeroepen wordt voor een laatste klus om zijn leven terug te krijgen? Hij komt er achter dat deze klus betekent dat hij geen leven heeft om naar terug te keren.

→ Trailer Deep State bekijken

Posters van de NDW-content

Pathé Thuis

Dragon Ball Super: Broly

Goku en Vegeta komen in aanraking met een nieuwe Saiyan genaamd Broly, de ‘Legendary Super Saiyan’ die enorm veel kracht bezit. Goku en Vegeta proberen deze nieuwe tegenstander het hoofd te bieden.

→ Trailer Dragon Ball Super: Broly bekijken

Posters van de NDW-content

Spotify

My Songs (Deluxe) – Sting

→ My Songs (Deluxe) – Sting beluisteren

California Son – Morrissey

→ California Son – Morrissey beluisteren

Posters van de NDW-content

Kobo

Hoek

Alexander ‘Hoek’ Holman is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag de rechterhand van André Krook, een van de laatste godfathers van de Amsterdamse onderwereld. De hechte vriendschap tussen de twee jeugdvrienden komt onder druk te staan wanneer een Syrische vluchteling de boksschool binnenloopt. De jongen is het grootste talent dat hij ooit onder zijn hoede heeft gehad, maar de razendsnelle opmars van zijn nieuwe protegé plaatst ook Holman in het felle licht van de schijnwerpers. Het zorgvuldig bewaarde evenwicht tussen zijn twee levens wankelt, en de gevolgen zijn dodelijk. Hoek is een ijzersterke thriller over professionele kickboksers en de keiharde wereld van de georganiseerde misdaad.

→ Trailer Hoek bekijken

Posters van de NDW-content

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.