Last Jedi

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 38

BAM, opeens was het herfst. Na zo een geweldige zomer mag dat ook wel. Regen en wind teisteren je ramen, maar jij zit lekker binnen met een dekentje(optioneel) op de bank. Om je comfort te verhogen hebben wij alvast een aantal nieuwe series en films uitgezocht.

Netflix

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

→ Trailer Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi bekijken

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

The Good Cop

Een pathologisch eerlijke rechercheur probeert niet alleen moordzaken op te lossen, maar ook op zijn criminele, maar zachtaardige vader te letten.

→ Trailer The Good Cop bekijken

Maniac

Twee mensen met problemen krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn.

→ Trailer Maniac bekijken

Film1

Flatliners

Vijf studenten zijn geobsedeerd door het mysterie wat er na de dood gebeurt. Ze starten met een gewaagd experiment: door hun hart een korte periode te stoppen, veroorzaken ze een bijna-doodervaring. De experimenten worden steeds riskanter.

→ Trailer Flatliners bekijken

Flatliners

Videoland

Edward Snowden: Klokkenluider of Spion?

Documentaire over Edward Snowden.

→ Trailer Edward Snowden: Klokkenluider of Spion? bekijken

Edward Snowden

Ziggo

Blood & Oil (S01)

Billy en Cody LeFever dromen ervan het te gaan maken en verhuizen naar The Bakken in North Dakota, waar de grootste olievondst in de Amerikaanse geschiedenis werd gedaan.

→ Trailer Blood & Oil bekijken

Blood&oil

Pathé Thuis

The Death of Stalin

Nadat Josef Stalin op een ochtend bewusteloos wordt aangetroffen durft niemand er een dokter bij te halen, want Stalin heeft al zijn dokters verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard en er ontstaat een machtsspel in het Kremlin.

→ Trailer The Death of Stalin bekijken

The Death of Stalin

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.