Chernobyl

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 19

Ben je weer klaar voor een week buffelen op kantoor of op school? Deze nieuwe series helpen je te ontspannen!

Netflix

El Recluso (S01)

Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd.

→ Trailer El Recluso bekijken

The Society (S01)

Tieners vechten om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn beland in een replica van hun welvarende stadje. Van hun ouders ontbreekt echter elk spoor.

→ Trailer The Society bekijken

Film The Society

The Mechanism (S02)

Een onderzoek naar vermeende corruptie bij de Braziliaanse overheid via olie- en bouwbedrijven loopt uit op een schandaal. Vrij gebaseerd op ware gebeurtenissen.

→ Trailer The Mechanism bekijken

Film1

Breaking In

Een moeder stopt voor niets om haar twee kinderen te redden. De kinderen worden gegijzeld in een huis dat zo ontworpen is dat de beveiliging ondoordringbaar is. Er kan echter geen man en beveiliging op tegen een moeder die vastberaden is.

→ Trailer Breaking In bekijken

Film Breaking In

Videoland

Snowden

Edward Snowden dacht dat zijn droom werkelijkheid werd toen hij aan de slag ging bij de CIA en de NSA. Al snel ontdekt hij echter dat de Amerikaanse inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyber-surveillance. De NSA, gesteund door grote bedrijven, schendt de grondwet door bergen van gegevens te verzamelen en alle vormen van telecommunicatie wereldwijd te volgen. Snowden is gechoqueerd door deze systematische inbreuk op ons privéleven en besluit om bewijsmateriaal te verzamelen.

→ Trailer Snowden bekijken

Ziggo

Chernobyl (S01E01)

26 april, 1986, USSR. Na een ontploffing in de kernenergiecentrale van Tsjernobyl doen medewerkers er alles aan om de schade te beoordelen. Als aan de controlekamer wordt gemeld dat de kern van de reactor “weg” is, stuurt hoofdingenieur Anatoly Dyatlov zijn mannen naar de kern om dit te onderzoeken. Ondertussen wordt Vasily, een brandweerman, opgeroepen om de brand te blussen, waarbij hij zijn vrouw Lyudmilla moet achterlaten.

→ Trailer Chernobyl bekijken

Pathé Thuis

London Fields

De helderziende femme fatale Nicola Six leeft met een voorgevoel dat ze binnen afzienbare tijd om het leven zal komen door moord. Ze begint een ingewikkelde liefdesrelatie met drie verschillende mannen: Samson Young, een mislukte romanschrijver die op zoek is naar inspiratie, Keith Talent, een charmante rokkenjager die op de vlucht is voor een stel woekeraars, en Guy Clinch, een verfijnde, aristocratische zakenman. Terwijl ze zich richt op elk van hun verlangens, vermoedt ze dat één van hen haar moordenaar is.

→ Trailer London Fields bekijken

Film London Fields

Spotify

Mell & Vintage Future – Mell & Vintage Future

→ Mell & Vintage Future – Mell & Vintage Future beluisteren

YOUNG LOVING – Warhola

→ YOUNG LOVING – Warhola beluisteren

Kobo

Lieke

In LIEKE deelt profvoetbalster Lieke Martens voor het eerst haar hele verhaal: van haar eerste doelpunten bij de F-pupillen in Nieuw-Bergen tot haar mooiste acties bij FC Barcelona en ontmoetingen met supersterren als Messi, Neymar en Ronaldo. In 2017 won ze met het Nederlands elftal het EK en ze werd beste speelster van het toernooi, van Europa én van de wereld. Het boek LIEKE is tot stand gekomen met medewerking van onder anderen Jackie Groenen, Danielle van der Donk, Kika van Es, Anouk Hoogendijk, Sarina Wiegman en Patrick Kluivert.

→ Trailer Lieke bekijken

E-boek Lieke

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.