Nieuwe trend op de social media’s, #chinning

Op Social Media, vooral Instagram, moet altijd alles mooi en perfect zijn. Fijn om dan eens een trend te zien die juist het tegenovergestelde van je vraagt. Hallo #chinning.

#chinning

Deze trend heeft als doel je zo onvoordelig mogelijk op de foto te zetten en te posten. Het is de bedoeling dat je de foto vanaf ‘onder’neemt zodat de camera tegen je kin aankijkt. Je forceert je hoofd om in de camera te kijken en voila je hebt een foto waarop je gezicht op een ingedrukte pudding lijkt.

 

Niet nieuw

Hoewel heel mensen pretenderen is het geen nieuwe trend. Er is bekende acteur die dit al zeker een jaar doet op zijn social media kanaal. Acteur Ricky Gervais heeft al talloze van dit soort foto’s gemaakt en op zijn Twitter gezet.

De acteur uit onder andere de UK versie van The Office doet en deed het het liefst in bad en met een goed glas wijn. Maar nu zijn wij aan de beurt.

Doe dan

Vanaf nu mag je dan lekker achterlijk op de foto. Geen zorgen over rimpels of de juiste kant, veel rimpels en geen goede kant dat hebben we nodig. Zien hoe anderen het er van af brengen? Gewoon de #chinning volgen en blijf je verbazen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.