Nokia 8110 met WhatsApp

Nokia 8110, ultieme festivaltelefoon heeft nu ook WhatsApp

Tijdens een festival wil je liever niet je dure smartphone verliezen of beschadigen. Daarom is een extra telefoon het overwegen waard. De Nokia 8110 4G van €79 met WhatsApp is het overwegen waard.

Nokia 8110

Heel lang geleden toen er nog geen Android of iOS was gebruikte iedereen een Nokia telefoon. Deze kon alleen bellen, sms’en en een spelletje met de naam Snake. Een van de meest bijzondere toestellen van Nokia had de vorm van een banaan.Inderdaad hij was krom en had een schuifje voor de toetsen.
Fast forward naar 2018 en het ‘nieuwe’ Nokia brengt de Nokia 8110 weer op de markt. Deze maakt geen gebruik van Android of iOS maar van een ander besturingsysteem. Dit heeft de naam KaiOS en lijkt op het oude systeem wat Nokia heel lang geleden gebruikte. Nadeel is dat het dus niet zo slim is als Android en iOS. Gelukkig kunnen de ontwikkelaars tegenwoordig heel veel en heeft de Nokia 8110 nu de beschikking over WhatsApp.

Zie jij de vorm van de banaan?

De ultieme festivalphone

Door deze integratie van WhatsApp is de Nokia 8110 de ultieme telefoon voor op een festival. Daar kan het er nogal ruw aan toegaan en ben je er niet altijd zeker van dat je toestel het gaat overleven.

Met de Nokia 8110 4G heb je een toestel dat goedkoop is in de aanschaf, lang meegaat op een acculading EN je kunt je vrienden bereiken via WhatsApp. Dit is overigens niet de enige app waarvan de 8110 gebruik kan maken.

Er zijn ook vooraf geïnstalleerde Google-toepassingen zoals de Google Assistant, Google Maps en Google Search, maar ook de vernieuwde Snake game.  Je kunt uit twee kleuren kiezen; Traditional Black en het levendige Banana Yellow,

Nokia 8110 4G kopen

Wil je goed voorbereid naar PinkPop, Lowlands of welk festival dan ook, dan zouden wij de Nokia 8110 overwegen.

De Nokia 8110 4G koop je onder andere bij CoolBlue, MediaMarkt, Belsimpel en Bol.com voor € 79,-.Nokia 8110 4G kopen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.