Nothing (2a) officieel

Nothing heeft vandaag officieel zijn derde smartphone gepresenteerd aan de wereld. De Nothing (2a) moet het merk bereikbaar maken voor een grotere groep consumenten.

Nothing (2a)

De eerste twee toestellen van het nieuwe technologiemerk Nothing zaten hoog in prijs. De Nothing (2) had een adviesprijs van € 699, een bedrag dat je niet zomaar op tafel legt. Zeker niet wanneer het gaat om een voor de gemiddelde koper een onbekend merk.

Dit is de Nothing (2a)

Met de Nothing (2a) brengt oprichter Carl Pei en zijn posse een toestel op de markt dat zich positioneert laag in het midden-segment. Met een prijs van € 379 (duurste versie) wordt het merk opeens bereikbaar voor meer mensen.

Specs

Wat krijg je allemaal voor de 379 eurootjes?
Onder de motorkap ligt een MediaTek Dimensity 7200 Pro processor die Nothing samen met de producent ontworpen heeft. Ik zal je niet vervelen met alle technische details hiervan. Nothing beloofd in ieder geval dat hij 10% zuiniger met energie is als de Nothing (1).

Nothing (2a) in de lichte kleur

De accu is met 5000 mAh flink te noemen, al zien we dit getal bij meer modellen in de markt opduiken. Wanneer je moet laden kan dat met de 45W snelle lader die je toestel in 20 minuten tijd voor 50% oplaad.

Camera

Moeten we het natuurlijk ook hebben over de camera op dit toestel. Wanneer je het toestel omdraait zie je een dubbele 50 mp camera die gebruik maakt van de TrueLens Engine. Die zorgt er met allerlei ingewikkelde berekeningen voor dat elke foto genomen met dit toestel zo dicht als mogelijk bij de realiteit ligt.

De verplichte selfies neem je met een 32 megapixel frontcamera en dat is dezelfde als die van de Nothing (2).

Beeldscherm

Met 6,7 inch heb je op de Nothing (2a) een leuk AMOLED scherm met een hoge brightness van 1,300 nits. En dat is vooral handig voor wanneer je je toestel in het felle licht van de zon gebruikt.
Een ander veel gebruikte term bij beeldschermen is de verversingsnelheid of in het goed Nederlands de refresh rate. Het toestel heeft een maximale verversingssnelheid van 120 Hz maar gebruikt die alleen wanneer het nodig is.

Met de Nothing (2a) kun je heel ver achterover leunen

Design

Wanneer je de Nothing (2a) koopt dat krijg je wat betreft design en software alles wat je mag verwachten van het merk. De case van deze smartphone is doorzichtig en maakt ook gebruik van de verlichting aan de achterzijde. De Glyph Interface staat voor hoe de software er uit ziet op je smartphone. Daar met je zelf maar even induiken of je dat mooi vindt of niet.

Nothing (2a) kopen

De Nothing Phone (2a) is verkrijgbaar in de kleuren Black, Milk en White. Daarnaast kun je kiezen uit een uitvoering met 8GB/128GB (€329) en een 12GB/256GB (€379). Wil je er snel een hebben dan bestel je hem op nothing.tech.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.