Nothing Phone (2a)

Nothing Phone (2a) komt echt

Nothing is het merk van OnePlus founder Carl Pei. Na twee geslaagde toestellen in het hogere segment komt er dan ook een toestel voor het midden-segment. Deze gaat de Nothing Phone 2a heten.

Het is niet Nothing

Even voor de duidelijkheid, dat het het hier om een midden-segment toestel gaat is een aanname. Een aanname die waarschijnlijk heel dicht bij de waarheid ligt. De naam (2a) duidt op het nakomertje van de Phone (2). Daarnaast zal een merk dat wil groeien en zijn wortels dieper in de markt wil zetten ook met een goedkoper model moeten komen. Veel verkopen (volume) is nu eenmaal makkelijker met een model dat goedkoper is.

Community Update

Nothing presenteerde de naam van de nieuwe smartphone in de Community Update. Een video waarin ze de fans van het merk regelmatig updaten over de voortgang van nieuwe ontwikkelingen.

In de video werd ook meeting die nieuwe marketingbaas geïntroduceerd. Een dame die bij Amazon Music heeft gewerkt en zich nu over Nothing gaat ontfermen. Haar studie fashion zal haar zeker helpen om de merkbelofte van Nothing waar te maken.

MWC Barcelona

De Nothing (2a) zal in Barcelona aan de wereld getoond worden tijdens het Mobile World Congress. Ik ben daar bij…en jullie dus ook.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.