NS

NS biedt nu ook elektrische deelfietsen aan in app

De Nederlandse Spoorwegen (NS) willen er graag voor zorgen dat je complete reis via de app duurzaam geboekt kan worden. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om een elektrische deelfiets te boeken.

Elektrische deelfiets NS

De NS wil graag dat je duurzaam van A naar B kan komen. Daarom biedt het via de app allerlei extra mogelijkheden om van en naar het station te reizen. Om elektrische deelfietsen aan te bieden is de NS een samenwerking aangegaan met TIER.  

De elektrische deelfietsen van TIER zijn beschikbaar voor reizigers met een NS flex-abonnement. Ook zakelijke reizigers met een NS business card kunnen de fietsen huren via de NS-app.
De fietsen staan nog niet overal. Op dit moment zijn ze te vinden in Utrecht, Bunnik, Odijk, Nieuwegein, Maarssen, Eindhoven en Veldhoven.

Zo werkt het

Een rit met een fiets van TIER kan geboekt worden vanuit de app van de NS. Daar kun je ook zien waar de dichtstbijzijnde TIER-fiets staat. Wanneer je een fiets gevonden hebt kun je hem boeken. Bij de fiets aangekomen druk je in de NS-app op Start mijn rit en je kan wegfietsen. Beëindigen van de huur gaat op dezelfde manier, door de fiets in een van de parkeerzones terug te plaatsen en af te melden in de NS-app. Alle gemaakte ritten zijn vervolgens terug te zien op de maandelijkse NS-factuur. 

Meer informatie over deze nieuwe toevoeging aan de NS-app kun je hier vinden.

Photo by Alp Ancel on Unsplash

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.