Petcube bItes

Nutteloos maar leuk, Petcube Bites

Elke Tellsell reclame heeft wel een moment waarin men meent dat het product je waardevolle tijd bespaart. Waarschijnlijk zou diezelfde scene van toepassing zijn op dit product, de Petcube Bites.

Petcube Bites

Deze ‘revolutie’ in de dierenverzorging is een echt Amerikaanse uitvinding. De Petcube Bites bestaat uit een reservoir waarin een kilo hondensnoepjes gaat en een HD camera. Via een applicatie op je telefoon kun je met huisdier communiceren en hem/haar een snoepje toewerpen.

petcube bites

Angry Birds-Style

Dat toewerpen van het snoepje gaat zoals in de Angry Birds game. Je pakt het bot-icoon, richt en laat los. Het snoepje zal dan uit de machine geworpen worden zodat de hond hem kan vangen.

Onzin

Laten we eerlijk zijn, dit is een belachelijk apparaat. Wanneer je geen tijd hebt voor je huisdier, neem er dan geen. Een snoepje toewerpen vanaf afstand maakt je nog geen goed baasje. Eerder een lui baasje die een huisdier niet waard is.

Wanneer je zo een ding in je huis haalt dan keur je het ook goed dat wij bij Nozie een apparaat uitvinden dat baby’s automatisch voert. Handig hoef je ze alleen nog maar op de wereld te zetten en de techniek doet de rest.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.