Obama gaat tv-shows maken voor Netflix

Na 8 jaar snoeihard werken voor het Amerikaanse volk zou je denken dat Obama wel een paar jaar vakantie zou nemen. Nee, de man heeft een meerjarige-overeenkomst getekend met Netflix om TV-shows te produceren.

Obama

Obama heeft een (waarschijnlijk) zeer lucratieve deal gesloten met Netflix. De ex-president en zijn vrouw gaan de komende jaren tv-shows en films gaan produceren voor de streamingdienst. Het echtpaar heeft daarvoor het bedrijf ‘Higher Grounds Productions’ opgericht.

Lees ook>> Hilary Clinton zou best wel CEO van Facebook willen worden

Velen verwachten dat de Obama’s het met dit machtige media-wapen het gaat opnemen tegen de huidige president. Het is geen geheim dat Obama niet echt gecharmeerd is van Trump. Maar de ex-president zegt de zendtijd pertinent niet te gebruiken om zijn opvolger aan te vallen of sommige van zijn oud tegenstanders.

Michelle Obama Netflix
Michelle Obama

Het echtpaar zegt gescripte en ongescripte series, documentaires en specials te willen produceren. De onderwerpen van deze producties zijn wel thema’s die Obama ook tijdens zijn presidentschap hoog op de agenda had staan. Wanneer we de eerste productie kunnen verwachten is nog niet bekend gemaakt.

Bron: NewYorkTimes

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.