OnePlus brengt iets nieuws op de markt en het is geen smartphone

OnePlus is een van de leukste smartphone-merken van de wereld en staat bekend om zijn leuke give-aways. Die zij zo leuk dat ze besloten hebben ze maar te gaan verkopen.

OnePlus op je rug

Een van de aparte eigenschappen van OnePlus is dat ze maar twee smartphones per jaar uitbrengen. Zo zullen we dit jaar alleen de OnePlus 6 en binnenkort de OnePLus 6T zien. Deze smartphones zijn niet de enige producten die ze uitbrengen. Op de website van OnePlus kun je onder andere ook bedrade en draadloze hoofdtelefoons vinden. Onder de noemer ‘Gear’ kun je op OnePlus.com ook t-shirts en tassen kopen en deze laatste product-groep krijgt binnenkort uitbreiding.

OnePlus Explorer Rugzak
OnePlus Explorer Rugzak

Via een persbericht heeft het bedrijf ons laten weten dat het binnenkort met de Explorer-rugzak zal komen. Deze tas zal in de kleuren Morandi Green en Slate Black op de markt komen. De buitenkant is gemaakt van CORDURA, een robuuste, sterke en waterafstotend materiaal. De ‘foldover’ aan de bovenzijde heeft een magnetische sluiting met daaronder een rits.

OnePlus Explorer
OnePlus Explorer
Het voorvak heeft ventilatie zodat je je natte uitrusting, zoals een kleine paraplu, kunt opbergen, terwijl het compartiment voor de waterfles gemakkelijk bereikbaar is. De OnePlus Explorer is bestemt voor woon-werkverkeer of een weekendje weg en heeft bijvoorbeeld een 17,5 inch laptophoes. In het hoofdcompartiment zijn meerdere vakken aangebracht om je spullen netjes op te bergen. Aan de achterzijde zitten een aantal kleinere vakken. De Explorer heeft een capaciteit van 18 liter. De verkrijgbaarheid en de prijs wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.