Kevin Spacey

Opnames van House of Cards starten weer zonder Frank Underwood

House of Cards was de grote doorbraak voor de eigen producties van Netflix en was een instant-succes over heel de wereld. Ook in Nederland en België was men verslaafd aan deze serie met Frank Underwood in de hoofdrol. Deze serie stevende op een prachtige finale af toen de hoofdrolspeler aan den lijve ondervond wat de impact van #MeToo kon zijn.

No more Frank Underwood

Eind vorig jaar ontstond er een lawine aan beschuldigingen, bekentenissen en roddels omtrent vele Hollywood-sterren. De misstanden van Harvey Weinstein brachten de #MeToo-beweging op gang en deze rolde zonder te stoppen over de heilige huisjes van Hollywood. Ook Kevin Spacey moest er aan geloven toen een acteur naar buiten kwam met verhalen over Spacy die voor geen andere uitleg vatbaar waren dan ‘sexueel misbruik’ in wat voor vorm dan ook. De acteur maakte een half-bakken bekentenis waarin hij uit de kast kwam en daarmee alleen nog maar meer woede op de hals haalde. Spacey werd ontslagen en House of Cards stond op pauze.

Het lijkt er op dat men bij Netflix weer op Play heeft gedrukt. Complex meldt dat er een aantal nieuwe acteurs hun intrede zullen nemen in de serie, Diane Lane en Greg Kinnear zullen als broer en zus door het leven gaan. Wanneer de eerste aflevering van de post-Spacey House of Cards zal verschijnen is nog niet bekend.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.