OPPO brengt de A18, lange accuduur

OPPO komt met een nieuw model in zijn A-serie. De OPPO A18 heeft een lage prijs maar dat wil niet zeggen dat het product goedkoop is.

OPPO A18

Net als bij Samsung staat de A-lijn van OPPO voor de betaalbare toestellen onder de lijn van Hero toestellen.

De OPPO A18 krijgt een grote accu, met 5000 mAh weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over laden midden op de dag. De processor, de motor van de telefoon, is een MediaTek Helio G85.

Het werkgeheugen is 4 GB groot en de interne opslag voor je foto’s en video’s is 128 GB groot. Ook is er techniek aan boord die tijdelijk en virtueel je werkgeheugen kan verdubbelen.

Het nieuw 90 Hz Sunlight Display werkt uitermate goed bij fel en helder licht. Zo kun je bij fel zonlicht nog steeds goed op je scherm kijken. Het HD+ scherm is 6,56 inch groot en heeft een refreshrate van 90 Hz.

Camera

Natuurlijk kun je ook plaatjes schieten met de 8 MP hoofdcamera en een 2 MP bokeh-camera. Met de 5 MP camera aan de voorkant maakt je met de OPPO A18. Daarnaast beschikt het toestel over genoeg software om betere en mooiere foto’s te maken.

Waar kan ik de OPPO A18 kopen?

De OPPO A18 is per direct beschikbaar in Nederland in Glowing Black met 4 GB RAM + 128 GB ROM, voor €169,- via OPPO’s online shop en andere verkoopkanalen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.