OPPO A79 5G

OPPO introduceert OPPO A79 5G

Het smartphonemerk OPPO heeft met de OPPO A79 een nieuw model in de markt gezet.

Nieuw van OPPO

Men wil zich met dit model focussen op de audiovisuele ervaring. De OPPO A79 5G heeft een groot FHD+ Sunlight Display. Muziek luisteren doe je met de verbeterde dubbele stereoluidsprekers.

 OPPO A79 5G

De smartphone heeft een 5000 mAH accu en wanneer je hem moet laden gebruik je 33 W SUPERVOOC snelladen. Hiermee wordt het steeds moeilijker om de smoes “me telefoon was leeg” te gebruiken.

Display

Blikvanger van deze nieuwe smartphone is de 6,72 inch grote FHD+ Sunlight-display. Dit scherm is voorzien van een maximale schermhelderheid van 680 nits. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker tekst kan lezen, zelfs in de zon.

De dubbele luidsprekers kunnen je meer volume geven wanneer je dat nodig hebt. Zoals bellen via de speakers in een volle trein (niet doen). Ook kun je het volume van je oortjes verhogen tot +200%. Standje gehoorbeschadiging dus, maar luisteren deed je toch al niet.

Camera

De OPPO A79 5G heeft een camerasysteem bestaande uit een 50 MP AI-camera, een 2 MP portretcamera en een 8 MP selfiecamera. Het merk beloofd dat door de superresolutie-algoritmen je nu nog meer detail kan vastleggen in je foto’s. Ook vind je in de camerasoftware genoeg functies om je foto’s nog mooier te maken.

Het werkgeheugen van de OPPO A79 5G is 4 GB en de interne opslag is 128 GB groot. Door een slim stukje technologie kan de OPPO tijdelijk de 4GB werkgeheugen verhogen.

Beschikbaarheid

De OPPO A79 5G is in Nederland verkrijgbaar in Mystery Black vanaf 15 januari via OPPO’s online shop en andere verkoopkanalen voor een adviesprijs van €299,-.

 OPPO A79 5G

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.