Orange is the new Black

Orange is the New Black in 5 feitjes

Orange is the new Black, of OITNB, is een hitserie van Netflix. Onlangs kwam het nieuwe seizoen online op Netflix, en de meeste fans hebben het hele seizoen al gebinged. Als toetje 10 leuke dingen over Orange is The new Black.

5 Feitjes over Orange is the New Black

  1. De leader van de serie laat het gezicht zien van de echte Piper naar wiens boek de serie is geschreven. In de titelsong komt er een moment dat snel een aantal gezichten laat zien. Daar kom je de originele hoofdrolspeelster tegen
  2. De titel van elke episode komt uit de episode zelf. Met andere woorden, de titel wordt ook daadwerkelijk uitgesproken op camera.
  3. Het is algemeen bekend dat Jodie Foster de eerste aflevering van seizoen twee heeft geproduceerd. Maar dat is niet de enige aflevering , ook in het eerste seizoen nam ze een aflevering voor haar rekening.
  4. Wanneer Piper aan de telefoon is in de gevangenis zie je op de achtergrond altijd dezelfde vrouw die aan het huilen is.
  5. Laura Prepon speelde ook in That 70’s Show, maar dat wist je vast al. Wat je misschien niet wist dat ze ook auditie heeft gedaan voor de rol van Piper.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.