facebook

Ow Sh*t, Meta test crossposten van Facebook naar Threads

Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en Threads, test een nieuwe functie om Threads nog harder te laten groeien. Crossposten van Facebook naar Threads.

Van Facebook naar Threads

Crossposten is het tegelijk versturen van een bericht naar meerdere platformen. Meta test dit nu in de VS via de iOS-app.

Een gebruiker zag daar opeens de mogelijkheid om zijn bericht dat hij op Facebook aan het schrijven was ook direct op Threads kon plaatsen.

Meta hoopt dat de app Threads nog meer gebruikers gaat krijgen dan het nu al heeft. Het is overigens niet uniek wat Meta nu doet. Het was al mogelijk om te crossposten tussen Facebook en Instagram

Moeten we hier blij mee zijn?

Vanuit het standpunt van Meta is het helemaal te begrijpen. Je wil dat je nieuwe dienst groeit. Ten eerste om de concurrentie weg te blazen (X) en om meer geld te kunnen verdienen.

Wanneer je het vanuit het standpunt van een app als Threads bekijkt valt het nog te bezien of het goed is voor de ontwikkeling. Ik zie Facebook echt apart van Threads, twee aparte werelden waar anders wordt gecommuniceerd. Ga je die twee een soort van samenvoegen dan krijg je weer ‘net niks’.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.