Pack

Pack, snel een bijbaan vinden en geld verdienen

Omdat je aan het einde van je geld altijd nog een stuk maand te gaan hebt, ga je op zoek naar een bijbaan. Een leuke bijbaan waar je eventueel samen met je vrienden aan de slag kunt, en waar ook nog eens een beetje afwisseling in zit. De app van Pack regelt dat allemaal voor je.

Pack die baan

Pack is een organisatie die zoekers en aanbieders van bijbanen bij elkaar brengen. En dat gebeurd allemaal binnen de app van Pack. Als bijbaan-zoekende maak je een profiel aan en vul je in wat je kan en wat je zoekt. Als aanbieder van werk doe je hetzelfde maar dan voor de baan die je in de aanbieding hebt. Wanneer je op zoek bent naar een bijbaantje gebruik je de diverse zoekfilters in de app en krijg je een aantal banen gepresenteerd waar je op kunt solliciteren.

Pack-App
Pack-App

Wanneer je iets leuks gevonden hebt geef je aan dat je interesse hebt en de werkgever kan uit alle sollicitaties diegene kiezen die het beste bij zijn bedrijf past. Om het allemaal officieel te maken wordt er binnen de app een echt arbeidscontract opgesteld zodat beide partijen wettelijk handelen en beschermd worden. Ook het salaris wordt via de app geregeld waardoor niet de werkgever je uitbetaald maar je ontvangt je geld via de app. Daardoor heb je sneller je geld en dat is wat we allemaal willen, toch?

Pack rating
In Pack krijg je een rating van de werkgever

De werkgevers kunnen de werknemers die via Pack bij het bedrijf aan de slag gingen een rating geven. Zo kun je als werknemer een status opbouwen die je nog sneller een baantje laat vinden.

Wil je Pack ook eens proberen dan kun je hier de app downloaden. Pack is nog niet in elke stad beschikbaar. De Pack-app heeft nu alleen nog maar aanbod aan banen in Amsterdam en omgeving.  Er zal uitbreiding komen naar Delft, Leiden en Utrecht. Succes met het zoeken naar je ideale bijbaan!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.