Pathé Amsterdam Arena neemt IMAX-zaal in gebruik met AVENGERS: INFINITY WAR

Ben je een fan van hele grote schermen en van de Marvel films dan ga je op 25 april naar Pathé Amsterdam Arena. Deze zaal zal precies om middernacht in gebruik genomen worden met de vertoning van Avengers: Infinity War.

Imax, grote schermen

Het vernieuwde IMAX-scherm in Pathé Amsterdam Arena heeft een oppervlakte van 19,7 bij 9,7 meter en dat is groot! De zaal beschikt over zeer comfortabele stoelen in een tribunevorm zodat je altijd recht voor het scherm zit. De stoelen zijn 62 cm breed en er is 20 cm meer beenruimte, vraag daar maar eens om in een vliegtuig.

Ook zijn de wanden en de plafonds vernieuwd om de akoestiek te verbeteren, de klimaatbeheersing heeft een update gekregen en er is nieuwe verlichting op de trap geïnstalleerd. De IMAX-zaal is geschikt voor de gewone IMAX-films als de 3D-versie van IMAX.

Pathé Amerdam Arena viert de opening van de zaal met de premiere van de Marvel-Blockbuster Avengers: Infinity war. Voor het eerst komen alle superhelden bij elkaar om een Thanos te bestrijden. Thanos is te groot voor een superheld alleen en de Avengers moeten met zijn allen de verwoesting van de wereld voorkomen.

Alle superhelden zoals Iron Man, Thor en Captain America maken hun opwachting in wat wel eens de beste film van het jaar zou kunnen worden. Onlangs schreven we nog over Black Panter en hoe deze film in de top-5 van films die het meeste geld opbrachten binnenkwam en Titanic van de derde plaats afstootte. Men verwacht dat Avengers: Infinity War heel snel deze derde plaats van Black Panter zal overnemen. Of het een gooi zal kunnen doen naar de tweede of misschien wel de eerste plaats is nog maar de vraag. Dan zal deze film minimaal 800 miljoen dollar moeten opbrengen en dat is zelfs voor een Hollywood-film heel veel geld.

Wanneer jij de eerste wil zijn die deze film ziet en dan ook nog eens in een vernieuwde IMAX-zaal van Pathé Amsterdam Arena zorg je dat je daar op 25 april vlak voor middernacht bent.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.