Linda Zomerweek

Trending: Patricia Paay doet mondje open bij Linda de Mol

Linda de Mol is de Oprah Winfrey van de Lage Landen. Ze geeft geld weg in shows, heeft een blad, een acteercarriere en ook een eigen talkshow waarin ze BN’ers aan de tand voelt. Vandaag heeft ze de gasten die deze zomer zullen aanschuiven bekend gemaakt. We kijken uit naar Patricia Paay.

La Paay

Van het rijtje dat zal aanschuiven zal de aflevering met Patricia Paay op voorhand al het best bekeken worden. Deze dame heeft door haar sex-video’s flink wat te lijden gehad het afgelopen jaar en zal een boekje open doen.

Paay heeft al eerder een interview gegeven over het gebeurde maar wellicht komen er deze Linda Zomerweek nog mooie details boven. De mensen van de kijkcijfers hopen in ieder geval van wel.

Andere gasten bij Linda Zomerweek

De andere BN’ers die aan zullen schuiven bij het programma Linda Zomerweek zijn.  Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap, cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort en komediant Najib Amhali en presentatrice Astrid Joosten en Beau van Ervan Dorens.

Linda Zomerweek scoorde vorig jaar prima met kijkcijfers van rond een miljoen en dat in de maand augustus.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.