Pockies

Ondergoed van biologisch katoen is niet suf

Pockies is een merk dat een aantal producten heeft op het gebied van ondergoed. Zo kun je in de webshop een boxershort met zakken kopen.

Boxers van biologisch katoen

Pockies gaat al zijn producten maken van 100% biologisch gekamd katoen. Sinds kort is deze collectie te koop op de website van Pockies.

Na de t-shirts en truien zijn nu de boxers aan de beurt om 100% biologisch gekamd katoen te worden uitgevoerd. Naast de boxers zijn er ook pyjamabroeken, slaapmaskers en djellaba’s te koop gemaakt van het natuurvriendelijke product.

Zwembroeken van plastic

Pockies gaat ook zwembroeken in het assortiment opnemen. Het materiaal voor deze broeken zal gemaakt worden van gerecyclede PET flessen. De woordvoerder van Pockies weet te vertellen dat er 8 PET flessen in een zwembroek gaan. In de zomer van 2021 zal deze nieuwe collectie beschikbaar zijn.

Wat is biologisch katoen?

Het verschil tussen gewoon katoen en biologisch katoen is dat laatstgenoemde zonder de hulp van pesticiden wordt verbouwd. Om ervoor te zorgen dat er geen vervelende beestjes het katoen beschadigen worden er andere insecten ingezet.

Voor de productie wordt de katoen door een kam gehaald waardoor de oneffenheden verdwijnen. Hierdoor voelt de stof veel zachter en gladder aan dan ongekamd katoen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.