Polestar 2 Youtube

Update Polestar 2 brengt YouTube naar de auto

Polestar, de bekende fabrikant van elektrische voertuigen, blijft de rijervaring herdefiniëren met hun nieuwste over-the-air software-update voor de Polestar 2. De P2.9-update markeert de vijftiende op afstand uit te voeren software-upgrade sinds het merk in 2020 OTA-updates introduceerde. Deze langverwachte update brengt een scala aan spannende nieuwe functies met zich mee en introduceert de geïntegreerde YouTube-app, die voortaan standaard wordt geïnstalleerd in alle nieuwe Polestar 2-voertuigen.

Verbeterde entertainment en connectiviteit: Met de P2.9-update tilt Polestar in-car entertainment naar een nieuw niveau. De geïntegreerde YouTube-app biedt een spannende entertainmentoptie voor zowel bestuurders als passagiers. Of u nu een korte pauze neemt tijdens het opladen of een lange reis maakt, u kunt nu genieten van uw favoriete YouTube-video’s rechtstreeks vanaf het infotainmentsysteem van uw Polestar 2.

Verbeterde Range Assistant voor optimale rijervaring: Polestar begrijpt het belang van het maximaliseren van het bereik en de efficiëntie voor eigenaren van elektrische voertuigen. De P2.9-update introduceert een verbeterde Range Assistant-app, die nauwkeurigere bereikvoorspellingen biedt om betere rijgewoonten te ondersteunen. Door precieze informatie te ontvangen over het bereik en energieverbruik van uw voertuig, kunt u weloverwogen beslissingen nemen om uw rijstijl te optimaliseren en het meeste uit elke lading te halen.

Naadloze integratie van Apple CarPlay en Apple Maps: Als reactie op feedback van klanten en de groeiende populariteit van Apple CarPlay heeft Polestar de integratie uitgebreid door Apple Maps te introduceren in het bestuurdersdisplay van de Polestar 2. Met deze update kunnen bestuurders nu rechtstreeks toegang krijgen tot Apple Maps op hun instrumentenpaneel, wat zorgt voor een naadloze en intuïtieve navigatie-ervaring.

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar, deelt zijn enthousiasme voor de P2.9-update en verklaart: “We begrijpen dat onze klanten uitkijken naar over-the-air upgrades, en ik ben ervan overtuigd dat deze update, met zijn nieuwe functies en verbeteringen, goed ontvangen zal worden. De geïntegreerde YouTube-app zorgt voor entertainment tijdens het opladen, en onze verbeterde Range Assistant-app biedt nauwkeurigere voorspellingen om een betere rijstijl te ondersteunen. Een andere belangrijke update is de uitbreiding van Apple CarPlay met de integratie van Apple Maps in het bestuurdersdisplay van de Polestar 2.”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.