Twitter popular Articles

Popular Articles is een nieuwe feature van Twitter

Twitter, je weet wel dat beroemde sociale netwerk, vecht nog steeds voor zijn bestaan. Zeer regelmatig brengt het team updates voor de dienst uit. Met de komende update van de applicatie zal de nieuwe functie Popular Articles worden gelanceerd.

Popular Articles

Er blijven nieuwe functies bijkomen op Twitter. Onlangs zagen we al de aanwijzingen voor een functie met de naam Tweetstorm waardoor langere teksten automatisch verdeeld worden over meerdere tweets van 140 tekens.

De Tweetstorm verkeerd nog in de testfase maar de komende update voor Twitter zal wel al een andere nieuwe functie brengen. Het microblog wordt door heel veel mensen gebruikt om het nieuws te volgen. Er is veel discussie op Twitter, er worden veel artikelen gedeeld en bij calamiteiten is dit het platform waar je het eerst nieuws vindt.

Twitter-Popular-Articles
Image : Buzzfeed via TNW

Met de nieuwe functie Popular Articles ( zal ongetwijfeld in de app vertaald worden) gaat Twitter de meest gedeelde artikelen voor je bundelen. Daardoor ontstaat er een soort leeslijst die elke keer een update krijgt wanneer er door de mensen die je volgt iets gedeeld word.

Is dat handig?

Ja, dat is handig. Je volgt mensen omdat je ze interessant vindt, omdat je ze kent, omdat je ze bewondert. Hetgeen deze Tweeps delen zal waarschijnlijk ook door jou gelezen worden.

Dus onderaan de streep krijg je een leeslijst die door anderen wordt samengesteld. Andersom kun jij hetzelfde betekenen voor degene die jou volgen. Wanneer jij iets deelt dan komt het weer bij hen in de leeslijst terecht.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.