Powerfoyle

Powerfoyle is de zonnecel voor consumenten elektronica. Urbanista gebruikt het al

Een van de grootste ergernissen van apparaten met een accu? Makkelijk, dat je hem niet kan gebruiken omdat de accu leeg is. Apparaten voorzien van Powerfoyle gaan veel langer mee omdat ze energie uit het (zon)licht halen,

Wat is Powerfoyle?

Eenvoudig gezegd is Powerfoyle een zonnecel die gebruikt kan worden met bijvoorbeeld hoofdtelefoons. Deze folie kan licht van binnen en buiten omzetten in energie.

Dit geeft natuurlijk heel veel voordelen. Zo hoef je minder vaak je device op te laden en slijten je accu’s minder snel. Zo draag je bij aan schonere energie en het behoud van onze aarde. Daarnaast sta je ook minder vaak met een lege accu, laten we dat niet vergeten.

Het Zweedse bedrijf Exeger heeft 12 jaar lang gewerkt aan deze vinding en het kan sinds enkele jaren gebruikt worden in producten. Een van de unieke eigenschappen van Powerfoyle is dat het niet afhankelijk is can zonlicht. Elk soort licht kan worden gebruikt om te laden, ook de lampen binnenshuis.

Urbanista

Het Zweedse audiomerk Urbanista heeft al enkele producten voorzien van de Powerfoyle. De over-ear headset Los Angeles heeft de dunne folie met zonnecellen al in de hoofdband verwerkt. De Urbanista Phoenix heeft de Powerfoyle op de case van deze in-ears.

Urbanisya Los Angeles met Powerfoyle

Urbanista Los Angeles

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.