Queen Elizabeth draagt geen gordel, burger belt politie

Wanneer je baas van een land bent en dus feitelijk baas van alle regeltjes, moet je ze natuurlijk wel ook zelf volgen. Queen Elizabeth, de Engelse Queen-baas die er al way te lang zit, droeg geen gordel in haar auto. Dat kan toch niet.

Buckle Up

Het is goed dat er nog burgers zijn die bezorgd zijn om een ander en het naleven van de wet een belangrijk ding vinden. Dat deed de inwoner van Londen in dit geval ook, bezorgd zijn en het naleven van de wet stimuleren.

Dat ze dat deed zonder ‘aanziens des persoons’ bleek uit het feit dat ze zag dat Queen Elizabeth geen gordel droeg in haar officieele auto tijdens een rondrit, dat kan toch niet?

Wat doe je dan als goedgeaarde burger, dan bel je de politie! Derhalve ontvang de operator achter de Engelse 112 een telefoontje met de melding van de overtreding.

Not Funny

Wij vinden het leuk, maar de politie was er minder blij mee. Het noodnummer 112 is alleen bedoeld voor spoedeisende en dringende gevallen. Een 90 jarige koningin in een auto zonder gordel hoort daar niet bij.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.