ready player one

Ready Player One Teaser online verschenen

Eerder schreven we al over de volgende grote Steven Spielberg film, Ready Player One. Een verfilming van het boek van Ernest Cline. Deze film geeft een blik in de nabije toekomst waarbij de wereld zijn toevlucht zoekt in VR.

Ready Player One

Speciaal voor de Comic Con conventie heeft Spielberg een teaser gemaakt met eerste beelden van de film. In de teaser zien we de hoofdrol speler Wade Owen Watts die een kleine inkijk geeft in zijn wereld.

Zijn wereld is die van 2045 en ziet er niet overal meer uit zoals wij die kennen. Om aan de realiteit te ontsnappen begeeft vrijwel iedereen zich in OASIS een VR wereld geschapen door een bedrijf. De maker van deze wereld komt te overlijden en heeft een spel gemaakt met als prijs OASIS zelf.

Wade Ready Player One

Het is een echte teaser er word weinig weggeven van het echte verhaal, alleen wanneer je het boek hebt gelezen heb je een idee waar het heen gaat.

Deze film zal pas in maart 2018 in de bioscopen verschijnen maar er worden nu al verwachtingen gekweekt. Het verhaal is absoluut geschikt voor een fantastische actiefilm. Na de Matrix trilogie is er nooit meer zo een grote film gemaakt met VR in de hoofdrol.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.