Remarkable2

Hier kun je de Remarkable 2 kopen

De tweede versie van de Remarkable paper tablet is een grote hit. Er is ontzettend veel belangstelling voor deze nieuwe manier van notities bijhouden. Waar koop je deze Remarkable 2 in Nederland?

In Nederland kopen

Deze tablet is een onmisbare gadget voor een ieder die veel geschreven notities maakt maar dat niet meer op papier wil doen. Dit apparaat heeft een scherm dat aanvalt als papier en ook schrijft als papier. De makers van deze tablet zijn er in geslaagd de ervaring ontzettend dicht bij de ‘echte’ ervaring te brengen.

Digitaal schrijven brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo gebruik je geen papier en ben je milieu-technisch goed bezig. Je kunt de notities direct opslaan en delen met anderen of archiveren. Door de tekstherkenning (OCR) kun je ook snel de notities omzetten naar getypte tekst.

De vraag is, waar koop je de Remarkable 2 in Nederland? Dan gaan we je direct teleurstellen want deze tablet is officieel alleen te koop op de eigen website. Officieele verkoopkanalen die zijn niet te vinden in Nederland.

remarkable 2

Op Bol.com heeft iemand wel een poging gewaagd om deze tablet te verkopen. Aan de commentaren is te zien dat waarschijnlijk tegen een veel te hoge prijs is geweest.

Op Marktplaats heb je een hogere kans op succes. Daar staan er op het moment van schrijven precies twee te koop en geven mensen nog wat kortingsbonnen ‘weg’.

Hier koop je de Remarkable 2 wel

Op de officieel website dus. Wij raden je aan om het product daar ook te bestellen want kopen via een officieel kanaal geeft minder gedoe wanneer het op garantie en retourneren aan komt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.