Twingo Electric

Dit is de nieuwe Renault TWINGO Electric

Er komen steeds meer elektrische modellen op de Nederlandse weg. Renault presenteerd de nieuwe Renault TWINGO Electric.

Renault TWINGO Electric

Deze stads-auto bij uitstek komen we al sinds 1992 op de Nederlandse wegen tegen. Deze auto is al meer dan 4 miljoen keer verkocht in 25 landen en heeft nu een elektrische versie.

De TWINGO Electric heeft een hele korte draaicircel en dat is iets waar de Twingo bekend om staat. De auto beschikt over een 22 kWh-batterij en daarmee hoef je hem gemiddeld maar een keer per week op te laden wanneer je hem gebruikt in het stadsverkeer.

Met een actieradius van 270 kilometer volgens de WLTP City-cyclus en 190 kilometer in de gecombineerde WLTP-cyclus kun je ook prima uit de voeten op de wat langere afstanden. Bovendien is de batterij bij de meeste publieke laadpunten tot vier keer sneller op te laden dan die van andere merken dankzij de unieke Caméléon-lader, waarmee de TWINGO Electric tot en met een snelheid van 22 kW (AC) laadt.

Twingo Electric
Elektrische Twingo

De nieuwe Renault TWINGO Electric staat vanaf november 2020 bij de Renault dealer voor prijzen vanaf € 20.590,-. De private leasetarieven beginnen per november bij € 299,-.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.