Ring lanceert de Ring Battery Video Doorbell Pro

Een van de tech producten die de laatste jaren bijna onmisbaar zijn geworden is de Video Deurbel. Ring is hierin een belangrijke speler en deze hebben de Battery Video Doorbell Pro gelanceerd.

Ring Battery Video Doorbell Pro

Dit is een nieuw product in de Pro-serie van Ring. Het beschikt over 3D bewegingsdetectie. Deze detectie vindt plaats op basis van radartechnologie, daarbij krijg je zicht op de zones van boven af. Zo kun je nog beter de te beveiligen zones afstellen.

Dit helpt ook om beter te begrijpen wat er voor je deur afspeelt. Daarbij helpen natuurlijk ook de 1536p HD-Videobeelden.

Andere functies

Deze Ring Battery Video Doorbell Pro heeft natuurlijk meer mogelijkheden dan dat. Je kunt onder meer ook gebruik maken nachtzicht in kleur. De deurbel maakt gebruik van Dual Band WiFi voor een stabiele verbinding.
De Ring Battery Video Doorbell Pro is vanaf 20 maart verkrijgbaar voor €229,99 op Ring.com, Amazon.com en bij geselecteerde retailers.

Ring Battery Video Doorbell Pro kopen

De Ring Battery Video Doorbell Pro is pas vanaf 20 maart verkrijgbaar. De adviesprijs zal €229,99 op Ring.com, Amazon.com en bij geselecteerde retailers.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.