Riverside start samenwerking met Spotify

Riverside.fm is een platform dat je helpt bij het opnemen van (onder andere ) podcasts. Dit bedrijf werkt nu samen met Spotify wanneer het om het online opnemen en editten gaat.

Riverside x Spotify

Spotify is al een aantal jaren groots aan het investeren in podcasts. Om podcastmakers te kunnen helpen hun podcasts te uploaden op het netwerk kochten ze Anchor. Op dat moment een podcastnetwerk met een aantal opvallende extra’s zoals reacties met stem van luisteraars.

Na de samensmelting kun je via Spotify for Podcasters je eigen podcast uploaden naar Spotify en verdelen over andere netwerken. Spotify for Podcasters is gratis waar andere partijen zoals Acast geld vragen.

Riverside.fm is een online opnametool voor geluid en beeld. Hiermee kun je remote podcasts opnemen, editten en voorzien van video snippets die je weer kunt delen op de socials. De tool staat bekend om zijn hoge kwaliteit en vele mogelijkheden.

De broers Keyson die Riverside oprichten.

Deze van origine Nederlandse tool is nu een samenwerking aangegaan met Spotify. Je kunt via Spotify for Podcasters nu ook je podcast direct opnemen, editten en voorzien van tekst via het platform van Riverside.

Hiermee maakt Spotify weer een extra stap om een ‘one-stop’ netwerk te worden voor podcastmakers.

Podcast beginnen voor jezelf of je bedrijf?

Klets.media produceert podcasts of particulieren en bedrijven. Wij verzorgen de productie van start tot publicatie en verder. Meer weten?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.