Willy Wonka

Ryan Gosling speelt in nieuwe Willy Wonka

De eerste Willy Wonka film komt uit 1971 maar zal binnen korte tijd weer in een remake in de bioscoop te zien zijn. De geruchten gaan dat Ryan Gosling, ster uit Drive en LaLaLand, de hoofdrol op zich zal nemen.

Oempa loempa

De Willy Wonka film gaat over een steenrijke chocoladefabrikant die een aantal van zijn repen van een gouden repen voorziet. Diegene met de gouden wikkels mogen naar de fabriek komen waar eigenaar Willy Wonka gaat kijken of zijn eventuele opvolger tussen de winnaars zit.

In de fabriek maken de, vooral, kinderen kennis met de fantastische en fantasievolle wereld van de fabriek van Willy Wonka. Hoofdrol in de film is weggelegd voor de Oempa Loempa’s de kleine harde werkers in de chocoladefabriek.
Benieuwd of hier geen Zwarte Pieten discussie 2.0 van gaat komen.

Oempa Loempa

Willy Wonka 2.0

De remake van de Willy Wonka film zal waarschijnlijk een prequal worden. De film gaat over een jonge Willy Wonka gespeeld door Ryan Gosling in de  begintijd van zijn fabriek en zijn ontmoeting met de Oempaloempa’s.

Gosling is niet de enige hedendaagse en bekende acteur die in de huid van Willy Wonka zal kruipen. In 2005 kwam “Charly and the Chocolate Factory” uit met daarin Johnny Depp als Willy Wonka en Christofer Lee als Dr Wonka

Wanneer de nieuwe Willy Wonka film zal uitkomen is nog niet bekend.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.