SeksTech is eindelijk geen taboe meer

Seks en Tech waren heel lang twee hele aparte werelden. Langzaam aan zijn ze naar elkaar toe gekropen want wat bleek, Tech en Seks gaan heel goed samen. De wereld kent al een aantal bekende en minder bekende bedrijven in SexToys met een Techcomponent. Deze bedrijven waren nog niet te zien op de grotere Techbeurzen in Europa, en dat gaat veranderen.

SeksTech

De IFA is een grote consumentenelektronica beurs die elk jaar in Berlijn  georganiseerd word. Alle grote bedrijven die producten in de consumentenelektronica maken zijn daar aanwezig. De bezoeker kan zich daar een aantal dagen vergapen aan de nieuwste televisie’s, smartphones, stofzuigers en keukenmachines.

Maar de IFA krijgt uitbreiding van een nieuwe productgroep. Mysteryvibe is een producent van genotsspeeltjes en zal dit jaar voor het eerste en als enige uit de SeksTechsector een stand hebben op IFA NEXT 2017. Het is dit jaar voor het eerst dat bedrijven uit deze sector worden toegelaten door de organisatie van de IFA.

Crescendo MysteryVibe
De Crescendo van MysteryVibe

Crescendo

Hoogtepunt (idd een woordgrapje) op de stand van MysteryVibe is de flexibele vibrator met de passende naam Crescendo. Een ergonomisch ontworpen sekstoy die zich door zijn flexibiliteit naar het lichaam van de gebruiker vormt.

Natuurlijk is er ook een applicatie voor de Smartphone die je helpt bij het gebruik. Via de app zijn talloze vibratiepatronen te downloaden voor een gepersonaliseerde genotservaring.

“Seks en genot zijn een natuurlijk onderdeel van ieders leven en zouden wat ons betreft dan ook veel meer mainstream mogen zijn”,
Stephanie Alys, Chief Pleasure Officer bij MysteryVibe.

Taboe doorbreken

Met de aanwezigheid op IFA NEXT 2017  hoopt MysteryVibe het bestaande taboe op seksspeeltjes te doorbreken en het gesprek over de rol van technologie in de slaapkamer en binnen relaties te stimuleren.  Mede door de Crescendo wil MysteryVibe een trend zetten door technologie in te zetten voor een zeer persoonlijke en meeslepende ervaring.

Dit bedrijf heeft de primeur maar we zullen de komende jaren zeker meer SeksTech bedrijven zien op de Techbeurzen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.