Menu
Waterdruppel

Water uit de lucht voor op kantoor

dim 5 years ago 0 45

Sharp heeft een nieuwe gadget voor op kantoor ontwikkeld en ze noemen het een ‘watergenerator’.

Watergenerator

Op elk zichzelf respecterend kantoor staat een waterkoeler. Die staat daar voor twee redenen, ten eerste is het belangrijk dat iedereen genoeg water drinkt op een dag en ten tweede kun je er heel goed een gesprek bij houden.

Sharp heeft deze plek nu ook nog eens milieu-technisch een mooie invulling gegeven met de watergenerator. Deze generator maakt water uit de lucht waardoor het gebruik van plastic flessen minder wordt.

De Skywell maakt tot 18 liter schoon drinkwater per dag en daar heb je alleen een stopcontact voor nodig. Je kunt per persoon bijhouden hoeveel water je hebt gedronken per dag. Dan gaat het niet alleen over koud drinkwater maar ook over warm water voor soep.

Deze watergenerator maakt gebruikt van omgevingslucht en verzamelt vocht via condensatie. Zes filters, twee ultraviolette lampen en een ozonbehandeling zorgen voor de zuiverheid van elke liter water. De Skywell controleert elke liter water.

Meer informatie over deze Skywell Watergenerator is hier te vinden.

Tags
– Advertisement –
Written By

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.