Ring Slimme Deurbel

Terugroepactie : RING slimme deurbel vat vlam

Het is een heel erg handig apparaat zo een slimme deurbel. Je kan altijd zien wie er voor je deur staat voordat je open doet. Minder handig is het feit dat er een aantal vlam hebben gevat.

Ring

Ring is sinds enige jaren onderdeel van Amazon, die de techniek van het bedrijf ontegenzeggelijk zullen gebruiken om het bezorgen van pakketten nog eenvoudiger te maken. Voor Europa zal dat nog even duren en is de slimme deurbel vooral handig om geen pakketen te missen wanneer je niet thuis bent.

De slimme deurbel zal dan ook voor de komende feestdagen nog steeds een leuke cadeau zijn voor in de zak of onder de kerstboom.

In de fik

De Ring videodeurbel is dus handig en zorgt voor een extra stukje veiligheid aan je voordeur. Wat minder handig is is dat ze vlam kunnen vatten. Dat gebeurde in de Verenigde Staten en Canada. Een aantal gebruikers rapporteerden dat het apparaat spontaan in vlammen op ging. Niet erg handig aan je houten voordeur.

Ring kan niet anders doen dan meer dan 350.000 van de tweede generatie van dit product terugroepen. Deze werden verkocht op de eigen website en die van Amazon aan klanten in de Verenigde Staten en Canada. Tot zo ver hebben 28 klanten een klacht ingediend betreffende schade aan het huis.

Als inwoners van Nederland en België hoeven we ons dus geen zorgen te maken. De batch waar deze producten in zaten is alleen verkocht in de VS en Canada. Dan kan dat cadeau op het lijstje blijven voor de Sint en de Kerstman.

Privacy

De laatste tijd worden er terechte vragen gesteld rondom dit soort slimme deurbellen. Wanneer ze op de openbare weg gericht staan kunnen ze ongevraagd voorbijgangers filmen en bewaren. Dit is natuurlijk een setting die je uit kunt zetten in de instellingen.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.