Snapchat

Snapchat krijgt nieuwe functie, Snap Games

Snap had al eens wat geprobeerd met games maar presenteert vandaag een volledige integratie van games in Snapchat.

Snap Games

Snap Inc, het moederbedrijf van Snapchat heeft een nieuwe functie geïntroduceerd in de applicatie. Snap Games is nieuw multi-player gaming platform voor originele en third-party games van Game Closure, PikPok, Spry Fox, Zeptolab en Zynga.

Deze games zijn speciaal voor Snapchat gemaakt en de volgende titels zijn nu al beschikbaar

  • Bitmoji Party – (Snap Inc.) – Snap’s vlaggenschip en first-party IP voor Snap Games zet jou en jouw vrienden in de hoofdrol. In 3D en met jouw Bitmoji speel je tegen je vrienden snelle mini-games, zoals Pool Party, Kick Off, Spin Session en Zombie Escape.
  • Alphabear Hustle – (Spry Fox) – Alphabear Hustle is een snel woordspel met een verrassende twist. Spelers kunnen samenwerken om woorden te spellen, schattige beren te verzamelen of hun eigen persoonlijke berenstad te bouwen.
  • C.A.T.S. (Crash Arena Turbo Stars) Drift Race – (ZeptoLab) – C.A.T.S. is een multiplayer race game voor maximaal zes spelers die met boosters langs het circuit sneller kunnen gaan of zorgen dat tegenstanders langzamer gaan. Gedurende de race worden nieuwe voertuigen verzameld vanuit het C.A.T.S. universum.
  • Snake Squad – (Game Closure) – Snake Squad is een multiplayer battle-royale game. Kies jouw favoriete avatar om de strijd aan te gaan en manoeuvreer jouw slang over het slagveld om groter te worden en de competitie de baas te blijven.
  • Tiny Royale – (Zynga) – Tiny Royale is een snelle, grappige top-down battle royale game. De klassieke battle royale-ervaring, maar dan opnieuw uitgevonden voor het Snapchat platform. Vorm een team met jouw vrienden of ga alleen aan de slag in snelle rondes van twee minuten, waarbij je een weg naar de overwinning moet schieten.
  • Zombie Rescue Squad – (PikPok) – Vorm een team met jouw maten van de Zombie Rescue Squad en trek ten strijde aan de frontlinies van de zombie-apocalypse. Red overlevenden van de hongerige hordes en verzamel zoveel mogelijk onderdelen. Zorg wel dat je de helikopter niet mist, anders blijf je alleen achter.

Na de update kunnen Snapchatters direct vanuit de chatfunctie een game starten. In de chat kunnen ze ook de vrienden uitnodigen om de game te spelen.

Lees ook: Instagram voor het eerst groter dan Snapchat

Geld verdienen

In Snap Games zit ook een verdienmodel voor de ontwikkelaars. Het platform start met video-adds in Snap’s format: commercials van zes seconden, die je niet kunt overslaan. De komende maanden wil Snap Games het aantal ontwikkelpartners uitbreiden met verschillende genres, om zo de beste game-ervaring voor de Snapchatters te kunnen geven.

Op onze toestellen is de update voor Snap Games nog niet binnen gekomen. Wanneer dat wel het geval is gaan we het natuurlijk wel testen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.