Snap geeft Snapchat Snapmaps

Instagram is het een beetje aan het winnen van Snapchat, daarom doet Snap er alles aan om met nieuwe functies te komen die Insta weer op zijn plek kunnen zetten.

I see you

Met de toevoeging van Snapmaps hoopt Snap dat Snapchat nog leuker gaat worden om te gebruiken. Met deze nieuwe functie kun je op een wereldkaart laten zien waar je bent en wat je doet. Daarnaast kun jij van anderen weer zien wat ze doen en waar ze zijn.

Het verhaaltje dat Snapchat er aan plakt is als volgt. Je loopt in de stad met je vrienden en vraagt je af wat je gaat doen. Je kijkt op Snapmaps en ziet dat een aantal vrienden van je aan het feesten zijn in de Ierse Pub twee straten verderop en aan de Snaps te zien zit de gezelligheid erin. Hiermee krijgt Snapchat dus een extra functie, die van ontdekken en verbinden.

Hoe werkt het?

Om  bij de Snapmap te komen ga je naar de camera en knijp je in het beeld. Dan kun je zien waar je vrienden aan het feesten zijn. Je eigen Snaps op de Snapmap zetten kan natuurlijk ook, dan post je je filmpje of foto in “Our Story”, alle filmpje die je in “My Story” post blijven alleen voor je vrienden zichtbaar.

Wat denk je ? Goede toevoeging?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.