Snappables Snapchat

Snap introduceert Snappables, AR games binnen Snapchat

Snapchat maakt met Snappabbles gebruik van de ervaring die ze opgedaan hebben met lenzen. Snappables zijn games die je de lenzen kunt spelen op Snapchat.

Snappables

Deze Augemeted Reality games kun je spelen door gebruik te maken van aanraking, beweging en zelf je gezichtsuitdrukkingen. Je vecht tegen aliens, je maakt deel uit van een band, speelt basketbal en het maakt niet uit waar je bent.

Je kunt de Snappables vinden aan de onderzijde van je scherm maar dan links van de circel, de andere lenzen blijven rechts staan. Deze Snappables moet je zien als interactieve spelletjes die je kunt delen met je vrienden. Om een spelletje te spelen tap je op de lens en volg je de instructies en je kunt iedere week nieuwe Snappables verwachten. Deze nieuwe lenzen met een spelletje zullen deze week uitrollen naar de gebruikers op Android en iOS.

Snappables

 

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads