Snapchat

Snapchat heeft een Lens voor je kat, omdat het kan

Snapchat worstelt nog steeds om het hoofd boven water te houden. De cijfers mogen dan iets beter zijn nog steeds stroomt het geld er harder uit dan dat het binnen komt. Het team blijft vrolijk nieuwe zaken toevoegen aan de app.

Lens voor je kat

Snapchat had als een van de eerste de beschikking over Lenzen. Hiermee kon je je eigen hoofd/gezicht een tekening of masker geven. Hoewel Instagram Stories dit natuurlijk al lang heet gekopieerd is de kwaliteit van de Lenzen op Snapchat nog steeds superieur.

Het nadeel van deze Lenzen is dat je ze wel moet blijven vernieuwen anders verliezen de gebruikers de interesse. Het is natuurlijk best wel moeilijk om iets nieuws te bedenken wat je op je gezicht kunt plakken (virtueel dan). De ontwikkelaars hebben daar iets op gevonden want ze richten nu de aandacht op de beste vriendjes van de Snapchatters en dat is de kat.

Snapchat Lens voor katten
Snapchat Lens voor katten

Ja, ook je eigenwijze viervoeter ontkomt niet aan de lezen-terreur van Snapchat. Blijkbaar heeft het bedrijf zijn techniek zover verfijnd dat het nu ook een katte-kop kan voorzien van een bloemenkrans, een pruik of duivelsoren. Het lijkt mij hilarisch,maar ik heb geen kat.

Bron: PhoneArena

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.