Snapchat Spectacles 20

Snapchat krijgt nieuwe reclames die je niet kunt ‘skippen’

Snapchat moet geld verdienen want de bankrekening van het bedrijf staat aardig in het rood. De enige manier waarop dat kan is via reclames in de app. Enkele gebruikers zien sinds kort een nieuwe soort reclame verschijnen.

Niet skippen

Reclame op Snapchat is niet nieuw, het bedrijf doet dat al sinds 2014. Deze reclames zitten tussen de Stories van je vrienden door en deze kon je net als de rest gewoon skippen door er op te klikken. Maar de bedrijven die deze reclames inkopen klagen dat de gemiddelde kijktijd rond de twee seconden ligt. Dat is veel te weinig en daar wil men niet voor betalen.

non-skippable ad Snapchat

Sinds enkele dagen is er een nieuwe soort reclame opgedoken in de app. Het is een reclame van 6 seconden die je als kijker niet kan overslaan of skippen, je moet hem kijken. Voorlopig is deze reclame alleen gezien in de Shows. Dat zijn de Stories gemaakt door grote titels, deze laten 6 seconden vrij zodat de verkochte reclame er in gepast kan worden.

Bron: PhoneArena

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads